4xART310 + sub ?

• Reklama
  • nové mixpulty Qu
Patso
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: 4xART310 + sub ?

Příspěvek od Patso » sob 25. zář 2010 5:34:35

A ja se právě vrátil z kšeftu, znovu, opět a tudíž opakovaně se mi potvrzuje že plocha je faktor. Sice jsou dnes velmi výkonné 10ky a 12ky, ale musí jich být vícero v bázi aby to stálo za to. Jedna 15ka 300W stejně udělá více barev než uječená 500ka 10´´lec. Ne že bych měl něco proti downsize -ingu ale fyzika je fyzika.
Prostor může být ošemetný, chce to vyzkoušet----

DisCent

Příspěvek od DisCent » sob 25. zář 2010 15:25:39

Tak jsem včera vyzkoušel 4PRO 8001 + dva 12"+1" satelity, pekelný rámus :) A pár postřehů: přijde mi že satelity hrály moc nahoře, pak ve spodních frekvencích odstup a ten basák je moc brutální, jak jsou betonové holé stěny tak tomu nejhlubší tóny pekelně nakládaly když se trochu zesílil, SW měl takové rezervy že by stačil třetinový. Na pětistovky není peníz, tak jsou ve hře 412 nebo 325, něco co zahraje celé pásmo. A menší basáček pro posílení nejlépe zasadit do zdi pod DJ, za ním je kus stěny a když se SW dá jen na jednu stranu tak je to nevyvážené. A bedny nejraději na protější zeď a namířit je na DJ, to co tam předvádí za kravál není normální, jestli jsou tak zhulení nebo nahluchlí :) ... ať tam bude cokoliv, bude to naplno. Jak funguje dálkové ovládání? To se musí k (např325ce) tomu něco přidat nebo už májí bedny přijímač v sobě?

Patso
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patso » sob 25. zář 2010 17:39:07

No kluku ušatá, dyk jsem říkal že 15´´ je prostě 15´´.... ty dvanáctky nejsou pod 150Hz nic moc. Zdvihem plochu nenahradíš. A ten sub ti dobře zahraje třeba do 80Hz ale pak to už jde dolů. Sice se udává 120, ale nebude to už žádná sláva , když beztak bezprostředně před ním stojí lidi.

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » sob 25. zář 2010 18:54:50

DisCent píše: A bedny nejraději na protější zeď a namířit je na DJ, to co tam předvádí za kravál není normální, jestli jsou tak zhulení nebo nahluchlí :) ... ať tam bude cokoliv, bude to naplno.
Ošetřil bych to procesorem (nebo limiterem), nastavit limiter na maximálku co chceš a víc to prostě hrát nebude ať se snaží sebevíc, procesor "zamknout" aby se v tom nikdo nemoh hrabat.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Patso
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patso » ned 26. zář 2010 10:35:30

Jsem ti psal už v jednoz prvních příspěvků, že to budou pouštěči honit. Je upe jedno jestli tam bude citronic a nebo nexo, stejně to bude naplno :lol:
V žádném případě nedávej ale bass na jinou stranu než vrchy. Je to kravina a vůbec to nefunguje tak jak má. A je to až tak fatální fyzikální prů..r, že to už většinou nezachrání ani prosesory za milijón.
Nenasčítají se ti vlny, Roztříštíš tlak, nemluvě o nerovnoměrném nazvučení... no prostě ne e, s jedním basem ne e.

Odpovědět

Zpět na „RCF“