Jaká levná sluchátka pro domácí nahrávání?
-
- Reklama
-
Jirka1234
Jaká levná sluchátka pro domácí nahrávání?
Ahoj.
Na domácí nahrávání hledám levnější sluchátka, která ale budou mít dobrý útlum vůči okolí - tzn. potřebuju, aby osobu se sluchátky nerušily např. vedle používané bicí, nebo aby při nahrávání zpěvu nelezl playback ze sluchátek do mikrofonu.
Díky za tip.
Na domácí nahrávání hledám levnější sluchátka, která ale budou mít dobrý útlum vůči okolí - tzn. potřebuju, aby osobu se sluchátky nerušily např. vedle používané bicí, nebo aby při nahrávání zpěvu nelezl playback ze sluchátek do mikrofonu.
Díky za tip.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaká levná sluchátka pro domácí nahrávání?
Presne na tohle jsou delany Beyerdynamic DT770M (viz http://www.audiopro.cz/prodejni-katalog ... edat/770m/ ). Jen se priprav na to ze kvuli tomu aby mely opravdu velky utlum maji vcelku pevny stisk na hlave a kozenkove nausniky (jinak se na 770tky davaj semisove).
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Jaká levná sluchátka pro domácí nahrávání?
Týbrďo, Gustav se shodl se Safou... se ale dějí věci na tom světě
Každopádně souhlas, útlum proti venku mají tyhle Beyery pořádný.
Jenže kucí, nevím v jakých se pohybujete finančních sférách, ale já mám o LEVNĚJŠÍCH sluchátkách jinou představu - pro někoho to bude tisíc, pro druhého dva... ale asi ne vašich čtyři a půl.
Jenže kucí, nevím v jakých se pohybujete finančních sférách, ale já mám o LEVNĚJŠÍCH sluchátkách jinou představu - pro někoho to bude tisíc, pro druhého dva... ale asi ne vašich čtyři a půl.
Trochu levnější (3 tisíce) jsou od Sennheiseru HD 280Pro nebo 380Pro.
Žijem, pijem, tancujem! Jsem velký a tvrdohlavý!
-
Jirka1234
No jo, napsal jsem to trochu nejednoznačně
5 tisíc za sluchátka už není úplně v prioritách "domácího nahrávání".
Představoval jsem si něco do 2 500 Kč, ale i na ty Sennheisery by se dalo našetřit, pokud mají ten útlum slušný.
5 tisíc za sluchátka už není úplně v prioritách "domácího nahrávání".
Představoval jsem si něco do 2 500 Kč, ale i na ty Sennheisery by se dalo našetřit, pokud mají ten útlum slušný.
Tady je nějaké srovnání z netu.
Kód: Vybrat vše
http://graphs.headphone.com/graphCompare.php?graphType=6&graphID[]=713&graphID[]=533Žijem, pijem, tancujem! Jsem velký a tvrdohlavý!
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... spis ja to nedostatecne precet, promin. Jak slysil startovaci slocha "sluchatka" a "utlum" tak se neznam protoze tohle je presne definice DT 770M.tisíc za sluchátka už není úplně v prioritách "domácího nahrávání".
... mmno jestli to timhle tempem pujde dal tak do deseti let treba dojde i na to nabizeny posezeni u kavyNick píše:Týbrďo, Gustav se shodl se Safou... se ale dějí věci na tom světě![]()
... jen prosim NEZAMENOVAT klasicka DT770 Pro, pro ktere plati graf, se specialni bubenicko-PAckovou verzi DT770M, ktera je s utlumem na mnohem vyssi urovni.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Jaká levná sluchátka pro domácí nahrávání?
info: smazal jsem příspěvek od nereg. uživatele s přímou nabídkou na prodej jetých sluchátek (v podstatě inzerát), k tomu by tohle vlákno zrovna sloužit nemělo
nicméně pokud máš Jirko1234 o nabídku zájem, buďto se zaregistruj, nebo mi pošli mail na admin@zvukarina.cz, ať ti to mohu přeposlat.
nicméně pokud máš Jirko1234 o nabídku zájem, buďto se zaregistruj, nebo mi pošli mail na admin@zvukarina.cz, ať ti to mohu přeposlat.