Decentni docasne oznacovani kabelu cisly
-
- Reklama
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Decentni docasne oznacovani kabelu cisly
Spolehlivej pódiak nahradí všechny popisky dokonale 
Jinak s iDR48 od iLive je legrace, obzvlášť, když nchceš mít např. půlku kláves na další vrstvě.
Jinak s iDR48 od iLive je legrace, obzvlášť, když nchceš mít např. půlku kláves na další vrstvě.
Dělám, co mě baví.
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
safa
....staří harcovníci folkáči jsou zvyklí a benevolentní k nějaké té časové prodlevě.....
(než najdeš v té změti, ten správný kabel)
....staří harcovníci folkáči jsou zvyklí a benevolentní k nějaké té časové prodlevě.....
(než najdeš v té změti, ten správný kabel)
Podívej se Safo , třeba po barvách kabelů a konce si označ lihem :-Dkdyž musíš, tak musíš
Zvukař Gustav
Zvukař Gustav
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Co třeba bílá smršťovačka na kabel, nebo konektor?
A lihovka....
A lihovka....
A kdo se s tim bude cistit? Efektivnejsi je ta bila gafa...
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
nejak si nedokzau predstavi ten binec, já osobně tlačim muzikanty ad mi nehýbaji ze stojanama od zpěvů, protoze josu seřazené, a maji ruzné barvy (máme jich dost takže se dodrží jaká barva na stojanu taková na stageboxu) a kytary myslím zaměnit až tak nejdou třebas my máme vždy črvený jako pravou. (obecne cokoliv červený kabel je R) a ty dechy atd tema subpárákama, jinak máme ty nacvaky na tu "zdrhovací pásku" ale uz se to špatně scháni, máme natom délky.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... to jo, byli vsichni v pohode navic to fakt slo cuchakem docela rychle odhalit, ale ale ja nejsem. Proto premejslim jak si nejlip pomoct.Jose1 píše:safa
....staří harcovníci folkáči jsou zvyklí a benevolentní k nějaké té časové prodlevě...D
- Přílohy
-
- kabelpopis.jpg (5.62 KiB) Zobrazeno 2599 x
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Re: Decentni docasne oznacovani kabelu cisly
Já na rychlou orientaci, kde je co zapojený, používám 3 proužky barevný izolačky u konektorů. Podle barvy prvního proužku vim, co je to za dýlku (9,6,2m) a kombinace 5 barev na zbylých 2 proužcích mi dovolí mít ke každé dýlkce 25 odlišených kabelů.
Díky tomuhle systému mám okamžitě od pohledu přehled, co je v páráku kam zapojeno, na první šáhnutí vezmu kabel dlouhej jak potřebuju a muzikanti nemaj tendence sbalit si moje nástrojáky
Díky tomuhle systému mám okamžitě od pohledu přehled, co je v páráku kam zapojeno, na první šáhnutí vezmu kabel dlouhej jak potřebuju a muzikanti nemaj tendence sbalit si moje nástrojáky
-
Návštěvník
Original rozlisovacie kruzky neutrik, dve kompletne sady ocislovanych kablov, 5 a 15m. Do prislusneho vstupu zasadne len kabel rovnakeho cisla. Jediny problem je, ze to zdrzuje pri baleni, ked sa kable musia roztriedit a do case ulozit podla cisel. Potom uz len jedna velka vyhoda. kdekolvek na podiu najdes neutrik a okamzite vies do ktoreho vstupu ide. ...a urcite sa ti nestane ze je to DMX 
-
pavel.vojta
- Uživatel

Při procházení strarých zpráv jsem narazil na Jirkovo foto. Pokud se nepletu je to z loňkého koncertu projektu The Wall Filipa Benešovského z O2 Areny. Bylo tam zapojeno cca 100, vstupů vše se nahráváno (vše 2x, backup stroje). Na na ten počet vstupů tam není až tak velký binec a kupodivu vše fungovalo na první pokusJ.J. píše:No coment
Pavel Vojta
http://www.RentalPro.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
pavel.vojta
- Uživatel

jinak pro označování kabelů používáme elektrikářskou izolační PVC pásku a lihovku případně úzkou textilní Gaffu
Pavel Vojta
-
Petr
Já mám kabely jednoduše očíslované, od 1 do 95 (v současné době).Prostě na obou dvou koncich je na konektoru stejné číslo.Kabely jsou tří délek rozlišené barevně (černý,modrý a zelený). Když je do mikrofonu připojený kabel s číslem 30, vím ,že jeho druhý konec má ve stageboxu taky 30.Při zapojování je beru jen podle potřebné délky, čísla ,jak mi přijdou pod ruku. Neříkám ,že je to ideální ,ale zatím to funguje.Dohledatelnost je taky dobrá.
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Já mám barevné kabely (7 barev ) s různými typy konektorů (černý, stříbrný, Amphenol.... ) a pak to řadím barev ( žlutá, oranžová, červená, fialová, modrá, zelená, šedá, černá ).
7 na zpěvy, 7 na nástrojáky, 7 na DI boxy, bicí mám pomocným multipárákem, odposlechy také multipárákem. Když mi náhodou někdo přehodí zpěvy tak to "většinou" poznám i od pultu. Zatím to celkem vyhovuje, nevýhoda je, že jsou všechny stejně dlouhé.
7 na zpěvy, 7 na nástrojáky, 7 na DI boxy, bicí mám pomocným multipárákem, odposlechy také multipárákem. Když mi náhodou někdo přehodí zpěvy tak to "většinou" poznám i od pultu. Zatím to celkem vyhovuje, nevýhoda je, že jsou všechny stejně dlouhé.
-
pavel.vojta
- Uživatel

Barevné kabely jsou casto problem (TV....), pouzivame v soucasne dobe pouze cerne a tmavo modre kabely. Stejne tak je to u spousty firem.
Pavel Vojta
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
to je fajn napad stejne jako barevny kodovani, bohuzel se ti nedostanes se souhlasnym cislem az na kanaly pultu. Ja bych chtel cislo zachovat v celym retezci: < oznaceni u XLRF / (subparak) / parak / rozesiti / pult > . Nicmene oznacovacu kabelu pro instalace je na trhu hromada, zkusim nejakej system kterej by me vyhovoval vymyslet.Petr píše:Já mám kabely jednoduše očíslované, od 1 do 95 ...
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,