Steinberg MR816 X - skúsenosti?

Dynamické, efektové, multifunkční, nástrojové, výhybky...
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
JABAS
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od JABAS » čtv 14. říj 2010 8:50:33

Dobrý deň, chystám sa kúpiť tento prevodník , máte s nim niekto skúsenosti , aké sú klady a zápory , oplatí sa za ty peniaze či ísť radšej do niečoho iného?
Ďakujem za názory.
fell so good

JABAS
Uživatel
Uživatel

Re: Steinberg MR816 X

Příspěvek od JABAS » úte 19. říj 2010 11:33:23

Nikto , no nic uz som potvrdil objednavku , takze uvidím ci som urobil dobre :roll: .
fell so good

JABAS
Uživatel
Uživatel

Re: Steinberg MR816 X - skúsenosti?

Příspěvek od JABAS » pát 04. úno 2011 11:30:15

Po dvojmesačnom testovaní ,môžem len povedať že chyba to určite nebola,či už v kompatibilite s XP ale hlavne cubaseom,ovládaním priamo z cubase,funkciou plug-and-play,vstavaným reverbom,samotnými predzosilňovačmi ale hlavne zvukom....... ........úžasná vec :-D
fell so good

cara

Příspěvek od cara » sob 25. srp 2012 14:35:28

pouzivam od roku 2010 a muzu rict, ze posun zvuku (převodníky) je oproti levnějším 4-8 kanálovým FW nebo USB zvukovkám (M-Audio, Presonus, Focusrite ad.)opravdu znát. O plné integraci do Cubase nemluvě! Vážně šikovná věc!! Plná spokojenost.

PetrC
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od PetrC » čtv 04. říj 2012 21:02:30

taky jsem ho koupil a už asi 1,5 roku ho nemůžu rozchodit
problém: DELL XPS studio 1640 WIN 7,64
Prý je to tím, že DELL má sice vše vyšperkované, což můžu potvrdit, počítač je to skvělý, ale nějak se jim nepovedl řadič firewire. Někdo mi to vysvětloval, nevím, jestli jsem to správně pochopil, ale asi je to tak, že usb oproti 1394 nepřistupuje přímo k řadiči, proto byla 1394 rychlejší. Steinberga jde zapojit za sebe až 3 kusy a tím můžeme mít 24 kanálů. Ale to potřebuje nějaký ten řadič pamět (asi vyrovnávací) aby to pobral. Můj počítač má malou pamět na tom řadiči 1394 a proto mě nefunguje ani jeden Steinberg a záznam je trhaný. Prostě tam chybí zhruba co sekundu část záznamu. Při poslechu to lupe. Jako kdyby jste to sem tam (asi cca co sekundu) zamutovali...
A děje se tak i při nahrávání do jedné jediné stopy.
Takže tohle páni inženýři posrali a samozřejmě není to důvod pro vrácení produktu
Nicméně po nějaké době ladění nastavování se to mi podařilo tak nějak rozchodit.
reinstal WIN, instalace nejnovějších ovladačů, nejnovějšího firmware a jede to. Ale jistotu nemám a nemůžu tohle vzít na natáčení, protože jen trnu, kdy to vynechá.
Nefunguje ani dokoupení přídavné karty s 1394 (800)

Kdo tedy chce koupit steinberga, vyhněte se modelu DELL XPS studio 1640 WIN 7,64. Ostatní modely nemají problém, jen tenhle... :(
P.S. Co se počítačů týká, tak to není úplně můj obor, takže možná je něco jinak, než jsem napsal, řešil jsem to s někým, kdo tomu rozumí a jak jsem to pochopil tak napsal...

Odpovědět

Zpět na „Zvukové procesory“