Soundking EH205 - zkušenosti?
-
- Reklama
-
darkevil 47
- Nováček fóra

Soundking EH205 - zkušenosti?
má někdo zkušenosti stímto mykrofonem ?
-
Vojta85
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Soundking EH205 - zkušenosti?
myslíš mykrofon nebo mikrofon? no ale jinak je výbornej, pro pankáče!
Já bych to nekupoval, za dva litry už koupíš aspoň AKG D5
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... MY jako že je ten mikrofon pro nás, že. A KROFON jako že do toho KROFEME !mykrofonem
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
Návštěvník
no on stojí 1 100Vojta85 píše:myslíš mykrofon nebo mikrofon? no ale jinak je výbornej, pro pankáče!Já bych to nekupoval, za dva litry už koupíš aspoň AKG D5
nj nj jen si utahujte
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
.O D5 už toho bylo tady napsáno hodně. Je to mikrofon s vynikajícím poměrem cenaXkvalita, jen není jak psáno výše "pro pankáče". Jinak řečeno je to perfektní mikrofon NA ZPĚV
. A nic lepšího za ty peníze nekoupíš.
A než investovat 1100 do Soundkingu, tak je snad lepší Hama za 350,- , kdysi v pravěku jsme je měly na kytary a tam hrály docela slušně
A než investovat 1100 do Soundkingu, tak je snad lepší Hama za 350,- , kdysi v pravěku jsme je měly na kytary a tam hrály docela slušně
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
Návštěvník
o tom d5 sem četl a tam tvrdili recenzi že rád bere okolní ruchy navíc je náchylnější na zpětnou vazbu ale jestli nic lepšího není tak co se dá dělat 
- Pavel Sedlák
- Uživatel

No, zase bych ten EH205 neviděl tak černě.
Například EH002 stojí asi 700,- Kč a určitě není o nic horší, než PG85 od Shure.
EH205 bude nejspíš docela použitelný, ale D5 je nejspíš o kus dál.
K D5 - čo si mám predstaviť pod pojmom "že rád bere okolní ruchy" nevím - chová se podobně jako ostatní podobně citlivé mikrofony (Beta 58, e940, Opus69...)
Je fakt, že pobírá o něco víc basů a manipulačního hluku, takže HPF je potřeba určitě použít.
Například EH002 stojí asi 700,- Kč a určitě není o nic horší, než PG85 od Shure.
EH205 bude nejspíš docela použitelný, ale D5 je nejspíš o kus dál.
K D5 - čo si mám predstaviť pod pojmom "že rád bere okolní ruchy" nevím - chová se podobně jako ostatní podobně citlivé mikrofony (Beta 58, e940, Opus69...)
Je fakt, že pobírá o něco víc basů a manipulačního hluku, takže HPF je potřeba určitě použít.
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
D5 jsem měl párkrát pod rukama (dovezly si kapely) a neměl jsem výraznější problém ani v menším uzavřeným prostoru ani venku