Levnější mikrofony na bicí
-
- Reklama
-
Loon
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Levnější mikrofony na bicí
Přemýšlím o AKG D440 a D550, nebo D 11 a D22. Budou použity především pro live zvučení. Prosím o recenze na výše zmíněné, případně návrhy na jiné.
-
FrantaVomacka
- Uživatel

...
ja mam zase docela dobry zkusenosti se soupravou od superlux
http://images.google.cz/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DG
jen ktomu pouzivam akg d 112 na kopak+shure sm57 na virbl ...
ovsem ten kopakovy co je v ty sade je skvely na kachon.. vetsi perkuse nebo treba na kopak ktery nema v rezonancni blane otvor
http://images.google.cz/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DG
jen ktomu pouzivam akg d 112 na kopak+shure sm57 na virbl ...
ovsem ten kopakovy co je v ty sade je skvely na kachon.. vetsi perkuse nebo treba na kopak ktery nema v rezonancni blane otvor
hlavně No stres 
já doporučuju mikrofony stage line (monacor) licenčně k zakoupení od různých firem. Jedná se o sadu s klipsnama včetně dvou overheadů (jsou slabší ale na živo OK) za cenu asi 3500 se vyplatí! a ktomu třeba koupit zmiňovaný AUDIX. Dlouho jsem vybíral sadu do 10 000 a nakonec sem to vzdal a zkusil nejlevnější řešení - považuji za kauf života!!!
kdyžtak napiš na komasix@seznam.cz
kdyžtak napiš na komasix@seznam.cz
-
Loon
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za náměty.
Momentálně používám Soundkingy ED004, ED013 a ED012. Spokojenost není velká. Dále mám ED019B na overheady, ty se mi jeví zvukově OK, ale mají tendenci vazbit, takže spíše na velká podia, nejlépe venku. Od této firmy jsem měl půjčeny ještě ty kopákový a taky žádnej zázrak. Nedávno jsem měl možnost otestovat AKG D22 a docela mě zaujaly. Uvažuji i o jiných typech, ale nemám možnost porovnání.
Momentálně používám Soundkingy ED004, ED013 a ED012. Spokojenost není velká. Dále mám ED019B na overheady, ty se mi jeví zvukově OK, ale mají tendenci vazbit, takže spíše na velká podia, nejlépe venku. Od této firmy jsem měl půjčeny ještě ty kopákový a taky žádnej zázrak. Nedávno jsem měl možnost otestovat AKG D22 a docela mě zaujaly. Uvažuji i o jiných typech, ale nemám možnost porovnání.