Nahrát mluvené slovo
-
- Reklama
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Nahrát mluvené slovo
Tak, došlo na lámání chleba - mám nahrát mluvené slovo (dvanáctiletá dívka)
Z lepších mikrofonů, co mám, jsem vytipoval C 414, bude to OK ?
Z lepších mikrofonů, co mám, jsem vytipoval C 414, bude to OK ?
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Re: Nahrát mluvené slovo
Zvukař Gustav
Jaké máš jiné mikrofony?
Na 414 jsem nahrál tuny 12tiletých dívek a taky pěti- až osmdesátiletých... pže jsem v té době prostě jiný lepší mic k dispozici neměl.
Ale absolutní spokojenost, nic podstatného v nahrávkách nechybělo. Myslím, že v této cenové hladině se bavíme o posunech v řádu procent.
Na 414 jsem nahrál tuny 12tiletých dívek a taky pěti- až osmdesátiletých... pže jsem v té době prostě jiný lepší mic k dispozici neměl.
Ale absolutní spokojenost, nic podstatného v nahrávkách nechybělo. Myslím, že v této cenové hladině se bavíme o posunech v řádu procent.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Já v divadle nahrávám na AKG D5 k naprosté spokojenosti.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- Pavel Sedlák
- Uživatel

K dispozici je ještě U67, SM86,SM58 AKG D770, D5, D230, C1000 a nějaká 0,75" čína.
420 je fajn, ale musel bych pro něj 40 km zajet...
K C414 jsem došel tak, že jsem si udělal zkušební náběry a ten na kulovou charakteristiku a bez HPF dává nejlepší výsledek.
U67 chce z nějakého důvodu větší prostor a když to víc v místnosti zatlumím, tak už to není tak "hezký".
420 je fajn, ale musel bych pro něj 40 km zajet...
K C414 jsem došel tak, že jsem si udělal zkušební náběry a ten na kulovou charakteristiku a bez HPF dává nejlepší výsledek.
U67 chce z nějakého důvodu větší prostor a když to víc v místnosti zatlumím, tak už to není tak "hezký".
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva