Digitální zesilovač velkého výkonu. Prosím o vaše zkušenosti
-
- Reklama
Digitální zesilovač velkého výkonu. Prosím o vaše zkušenosti
Ahoj. Vzhledem k tomu, že většinu akcí jezdím sám, vážně uvažuji o přezbrojení na digitální zesilovače. Nicméně nemám osobní zkušenost s tím, jak se tyto zesíky chovají v CZ rozvodné síti. Jak reagují na přepětí, podpětí, či napěťové špičky a na nižší frekvence, než avizovaných 50Hz. Zatím mám vše v toroidech, ale vozík se zesilovačí má cca 90Kg. Pokud máte zkušenosti s těmito konci, prosím o vaše zkušenosti. Přeci jen jde o nemalou investici. Vyhlídl jsem si zes. níže uvedených parametrů. (parametr nápájení neberte v potaz, jde o model pro US.)
uvnitř vypadá takto:
Účet uživatele byl zablokován administrátorem fóra.
- einsteincz
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Digitální zesilovač velkého výkonu. Prosím o vaše zkušen
Co třeba napsat výrobce a typ ??
Re: Digitální zesilovač velkého výkonu. Prosím o vaše zkušen
Ahoj, bral bych to přes kamaráda z německa přímo od výrobce. Na stránkách má ta firma toto:
Domnívám se, že se jedná o LAB.gruppen, řada FP+serie model FP 9000.
Účet uživatele byl zablokován administrátorem fóra.
-
pieper
Re: Digitální zesilovač velkého výkonu. Prosím o vaše zkušenosti
To čo máš na obrázku, je nemenovaná Čínska stránka(E....). Tieto zosíky sa vyrábajú v číne vo viacerých manufaktúrach. Konkrétne táto nie je z tých najlepších.Používajú domáce polovodiče. V približne rovnakých cenách , ale s MOTOROLOU koncami ich vyrába iná firma, ja mám od nich jeden 2x2400W/4Ohm a šlape dobre a vykazuje aj deklarované parametre. Kúpil som ho na slovensku (mail. adr. = rianm@centrum.sk) a viem , že ich tu už pár ľudí má. Tiež som mal obavy s kolísania napätia, ale znesú dosť veľké výchylky. Majú väčší odber ako s klasickým zdrojom, ale to je cena za nízku váhu.
-
Michal dzt
Re: Digitální zesilovač velkého výkonu. Prosím o vaše zkušenosti
Ja pouzivam na basy Crown I-tech 8000. Koupil jsem ho na e-bay jetej za 1700 dolaru. Jsem s nim velice spokojenej, ted uz jen jak dlouho bude drzet