Rady k freestyleru

Odpovědět
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
tokyssss
Nováček fóra
Nováček fóra

Re: Rady k freestyleru

Příspěvek od tokyssss » sob 27. lis 2010 15:26:20

Tak jsme se stim nejak tak naucil.. Ale fur neumim ovladat DIMMERPACKY od Eurolitu.. vubec nevim cim je mam ridit, poradi nekdo? A dale mam takovy problem haze mi to chybu(viz. obrazek) a vubec me to nereaguje na ty pokyny co jdou z PC do svetla.. prosim o radu ;)
Přílohy
To je ta chyba -
To je ta chyba -

Pavel Schneider
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel Schneider » ned 28. lis 2010 9:53:48

Zdravim,
ty dimmry můžeš nahradit klidně Parama ve freestyleru tak to dělám já. Kolik má ten dimmer kanálu tolik si tam dáš Parů a je to i přehledný jsou tam v nabídce i různě barevný, ale musíš si projet pod jakou záložkou jsou.... no a k tý chybě, tak to bude nejspíš špatně zvolenej převodník v nastavení, proto ti to nejde.... jakej používáš?
Jo světýlka, to je moje :-D

tokyssss
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od tokyssss » ned 28. lis 2010 11:22:25

Dobra, zkusim to stema dimmerama ;) a muj prevodnik je http://eshop.soh.cz/svetelne-ovladace/i ... sb-dmx-512 a ve freestyleru jsem nastavil prevodnik USB-DMX 512

Pavel Schneider
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel Schneider » ned 28. lis 2010 13:01:55

Tak to máš špatně nastavenej převodník, tendle je: Enttec open dmx a mělo by to běžet.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » čtv 02. pro 2010 23:20:33

Ahoj hosi. Bavi me nastavovat svetla a fungujem cec freestyler len stale nevim aky je postup. Mam ulozene sceny a ked ich chcem pouzit podla ritmu hudby ako mam postupovat? Nasiel by sa tu niekto kto by si dal pracu a spravil scren shoty? Dakujem

tokyssss
Nováček fóra
Nováček fóra

Neustale me neposlouchaji dimmerpacky

Příspěvek od tokyssss » čtv 09. pro 2010 11:52:43

Nevi nekdo jak mam ovladat dimmerpacky od eurolitu? furt nevim jak je mam ovladat, scany a led Pary uz mam pod palcem ale stale si nevim rady s dimmery.. Poradi nekdo?

Pavel Schneider
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel Schneider » čtv 09. pro 2010 13:32:33

Jak myslíš, to ovládat? Zkoušel jsi to jak jsem ti to říkal já, ať to nahradíš jednotlivejma Par, pokud to tak máš, nebo klidně něčim jinym, tak si musíš vytvořit nějaký scény jinak ti to nepoběží....

BuBu
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BuBu » čtv 09. pro 2010 23:47:12

Zdravím, potřeboval bych poradit... Ve Freestyleru jsem pomocí tlačítka Create sequences vytvořil scény, ty pak přes Cue switchers přepínám, ale mám problém. Potřeboval bych, aby nezůstávalo viset původní nastavaní scény a LED PARy 56 nesvítili popř. neblikaly. Když pak scénu1 vypnu a přepnu na scénu2, míchá se mi do toho nastavení STROBO a barvy té scény1. Už nevím jak s nastavením, mordoval jsem se s tím 2 hodiny a nejde to :(
Kvalitní a spolehlivá technika = spokojený divák :-)
B u B u | J a n B u r e s c h

Pavel Schneider
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel Schneider » pát 10. pro 2010 0:25:55

No za to může klidně více věcí najednou.... ale v první řadě zkus vypnou tydle šipky a mělo by to běhat....
Přílohy
freestyler.JPG

Pavel Schneider
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel Schneider » pát 10. pro 2010 0:54:24

Koukám, že o tento program v poslední době nějako vzrůstá zájem, aspoň teda myslim :-) . Tak mě tak napadlo, někteří to tu i psaly, udělat nějaký manuál, nějaký to videjko, což jsi myslim by nebylo na škodu. Nějaký ty zálady atd... a klidně to rozšířit i na nějaký vychytávky.... Myslíte, že by to mělo cenu?

BuBu
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BuBu » pát 10. pro 2010 1:44:20

Pavel Schneider: Mockrát děkuju, už to funguje :-) taková malá blbost a co to nadělá :-D
Určitě by nebylo k zahození vytvořit manuál funkcí a způspbu nastavování Freestyleru. Ulehčilo by to začátečníkům jako jsem já práci, čas a hlavně nervy :D :lol:

janek
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janek » pát 10. pro 2010 7:50:32

Pavel Schneider píše:...udělat nějaký manuál... Myslíte, že by to mělo cenu?
Ja by som take nieco ocenil. K FS som sa dostal viacmenej z nudze - mame maly pult (8kanalov), a vyskytli sa nejake LED PARy, tak som kupil DMX prevodnik a teraz skumam co s tym :) Jednak dokumentacie alebo skor navodov moc nie je, a dvak nie som svetluska, takze viacmenej ani netusim
co mam z toho dostat - celkovy sposob prace. Nieco som uz pochopil, takze ako tak to svieti, ale vyrobit nieco dynamicke je zatial nad moje sily...

BuBu
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BuBu » sob 11. pro 2010 1:25:29

Ještě mám malý dotaz... Když pomocí tlačítka Create sequence chci vytvořit novou scénu, někdy se mi objeví OFFLINE MODE, při tomto stavu programování scény nevidím v reálném čase nastavování světel přímo jejich rozsvěcením, jak mohu ovlivnit, aby se mi OFFLINE MODE nezobrazoval? Vždy když se objeví, vypnu Freestyler a znovu ho zapnu, pak to tam pokud nepustím nějakou scénu nemám. :D Už mě nebaví pořád spouštět znovu Freestyler :-D

Pavel Schneider
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel Schneider » sob 11. pro 2010 10:04:06

Musí být vypnutý CUE a řízení přes zvuk ten ,,repráček,, nesmí to bejt spuštěný aby to jelo podle zvuku. Ideální je hned po zapnutí si ty scény nabouhat jak chceš a uložit to.

dj_scorpio
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj_scorpio » ned 12. pro 2010 19:05:48

Pavel Schneider píše:Koukám, že o tento program v poslední době nějako vzrůstá zájem, aspoň teda myslim :-) . Tak mě tak napadlo, někteří to tu i psaly, udělat nějaký manuál, nějaký to videjko, což jsi myslim by nebylo na škodu. Nějaký ty zálady atd... a klidně to rozšířit i na nějaký vychytávky.... Myslíte, že by to mělo cenu?
osobně bych se taky přikláněl k tomuto nápadu :). Ti co v tom programu víc než pokročile umí se tak mohou podělit o vědomosti s ostatními a ti co teprve začali si to aspoň projdou :). Na oficiálním support fóru FS jsem si všiml, že někdo tam už umisťuje pár návodů, tak by nebylo na škodu udělat něco takového tady u nás a v češtině protože ne každý umí dostatečně dobře anglicky na to, aby pochopil o co tam jde :).
Zbrusu nový web pro všechny osvětlovače!
->>> http://www.osvetlovac.info <<<-

Odpovědět

Zpět na „Freestyler“