citlivost gainu
-
- Reklama
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: citlivost gainu
Trochu OT: Mě se to u Soundcraftů (FX16 první verze a GB4) ještě nestalo, ale alespoň vím, kdyby náhodou tak kde by mohl být problém
.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
dovicin
- Uživatel

jestli to chápu správně, Pavel může mít vyzkratovanýho jacka vloženýho v insertu vstupu, kerej právě jede, tedy během zvučení. hm...to by mne nenapadlo...ještě než odjedu za chvíli hrát, pročistím inserty jackem, není problém si udělat takový blok spojením T a R a vozit ho sebou. horší je, že ten pátej vstup i pocitově v prstech cítím, že se s ním točí jaksi obtížněji než se všema ostatníma...uvidím, až bude víc času, tak to bude potřeba otevřít a když tak vyměnit... 
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mě zůstala v insert vstupu hlavička nekvalitního jacku ( uvnitř pouzdra ) a jak se mix přenášel tak to občas jelo a občas né. Zjistil jsem to, až jsem to kanálu opět chtěl zapojit insert a to nešlo.
Takže rozdělat mix (24 hanálů ), vyšroubovat sekci 8 kanálů - vstupů a hlavičku vytřepat. Práce minimálně na 3 hodiny.
Takže rozdělat mix (24 hanálů ), vyšroubovat sekci 8 kanálů - vstupů a hlavičku vytřepat. Práce minimálně na 3 hodiny.