ada8000
-
- Reklama
ada8000
ahoj jeste jeden dotaz k tomuto adda prevodniku.nasel sem radic adat ale ma jen adat vystup. jedna se o ESI EgoSys GIGA Port DG
http://muzikant.cz/zvuk-a-nahravani-4/n ... no&banner=
jake omezeni by to pro me znamenalo?ze bych mohl vyuzivat jen vstupy do ada8000? potreboval bych nejake komplexni reseni.potrebuji taky nejake vystupy abych to mohl pouzivat jako aux sbernice do sluchatek.ada8000 umi abych priradil ze do prvniho vystupu chci poslat tohle a tohle a poslu to tam?nebo to musim mit nejaky specialni software? jako software pouzivam nuendo3.
jeste se zeptam ohledne synchronizace:co znamena,,možnost externí synchronizace Wordclock nebo ADAT®" k cemu se to pouziva?diky za odpovedi.
http://muzikant.cz/zvuk-a-nahravani-4/n ... no&banner=
jake omezeni by to pro me znamenalo?ze bych mohl vyuzivat jen vstupy do ada8000? potreboval bych nejake komplexni reseni.potrebuji taky nejake vystupy abych to mohl pouzivat jako aux sbernice do sluchatek.ada8000 umi abych priradil ze do prvniho vystupu chci poslat tohle a tohle a poslu to tam?nebo to musim mit nejaky specialni software? jako software pouzivam nuendo3.
jeste se zeptam ohledne synchronizace:co znamena,,možnost externí synchronizace Wordclock nebo ADAT®" k cemu se to pouziva?diky za odpovedi.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... nepoplet sis to ? Waveterminal U24 od ESI asi nema ADAT (nikde jsem to nenasel) tim spis ze je na USB 1.1 .PetrMikes píše:jeste jsem nasel tuhle zvukovku Waveterminal U24 ovsem uz ji asi nikde neprodavaji ze?ta ma adat in i out
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, jeste se te zeptam na jednu vec.kdyz mam nahrane stopy a uz upraveny a provedeny mastering,vysledna nahravka je tižší než ostatni songy ktery vychazeji ze studia.kdyz zvednu master volume tak se ozivaji uz ,,prervane" zpevy a ostatni nastroje(myslim ze uz to asi nejak orezava spicky ne?) je to tím že kdyz sme nahravali tak sme mely málo vybuzeny mikrofon?nebo čím?dá se to ted nejak odstranit ?nebo se to musi pretocit?diky
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... tim to asi nebude, holky.PetrMikes píše:jeste se te zeptam na jednu vec.kdyz mam nahrane stopy a uz upraveny a provedeny mastering,vysledna nahravka je tižší než ostatni songy ktery vychazeji ze studia.kdyz zvednu master volume tak se ozivaji uz ,,prervane" zpevy a ostatni nastroje(myslim ze uz to asi nejak orezava spicky ne?) je to tím že kdyz sme nahravali tak sme mely málo vybuzeny mikrofon?
... asi to budes muset dat na mastering ;-]nebo čím?dá se to ted nejak odstranit ?nebo se to musi pretocit?diky
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... WC jsou tak zvane hodiny, tedy zvlast sireny signal pro synchronizaci vzorkovani prevodniku. Ne, pouzivat ho nemusis.PetrMikes píše:mas pravdu.asis em se spletl.nevis teda o necem co bych mohl pouzit? a co je to ten workclock?k cemu bych ho pouzil?a musim ho vubec pouzivat?
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
edizon
- Nováček fóra

- Kontaktovat uživatele:
Re: ada8000
Ahoj.
Jakou máte zkušenost s kvalitou převodníků v Behringer ADA 8000?
Mám M-Audio FW2626 a chtěl bych koupit rozšiřující ADAT převodník. Ale po předchozích zkušenostech s mixy a kompresory jaksi nemám k Behringerovi důvěru... Můžete mě poradit nějakou kvalitnější alternativu 8ch AD - 8ch DA převodníku, nebo je ADA 8000 pro tento účel dostačující?
Díky předem
Jakou máte zkušenost s kvalitou převodníků v Behringer ADA 8000?
Mám M-Audio FW2626 a chtěl bych koupit rozšiřující ADAT převodník. Ale po předchozích zkušenostech s mixy a kompresory jaksi nemám k Behringerovi důvěru... Můžete mě poradit nějakou kvalitnější alternativu 8ch AD - 8ch DA převodníku, nebo je ADA 8000 pro tento účel dostačující?
Díky předem
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... asi te to odemne prekvapi, ale pouzivam je na live jako soucast sveho SAC rigu a nemam s nima zadnej problem ani co se tyce spolehlivosti ani co se tyce zvuku. Do malyho studia bych s nima asi nemel problem jako vicekanalove rozsireni napriklad na bici. Pro klasickej tracking bych prevodniky klidne taky pouzil ale s externim predzesilovacem pripojenym do linkovych vstupu (tj. obejit interni preamp).Jakou máte zkušenost s kvalitou převodníků v Behringer ADA 8000?
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Taky premyslim o rozsireni sve ProFire2626, ale tenhle prevodnik jsem zavrhl z praktickych duvodu: Stve me, ze ma vstupni konektory zepredu (nechapu proc!!), takze do racku s PF2626 je to hloupost. Asi to (az budou penize) rozsirim dalsi ProFire2626. Aspon tam budu mit stejne predzesilovace i prevodniky.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Presonus dělá Digimax D8, je to jen 8in na ADAT, vstupy zezadu. Neznám, uvádím jen pouze jako variantu pro toho kdo nechce ADA8000.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
edizon
- Nováček fóra

- Kontaktovat uživatele:
hlavně pro jardatop:
přesně to mě taky štve - vstupy zepředu, patrně nemá pad -20dB, takže přepínání MIC/ LINE úrovní přepicháváním kabelů... že jsou jiný převodníky by mě až tak nevadilo (měl jsem jen pochybnosti o jejich kvalitě), ale asi bych brblal kvůli odlišnému ovládání...
16ch bych využil asi jen málo často - ADA8000 jsem chtěl jako levné rozšíření, ale situace se patrně vyvine podobně, jak říkáš - koupí (nebo spíš půjčováním od známýho) dalšího kousku PF2626
přesně to mě taky štve - vstupy zepředu, patrně nemá pad -20dB, takže přepínání MIC/ LINE úrovní přepicháváním kabelů... že jsou jiný převodníky by mě až tak nevadilo (měl jsem jen pochybnosti o jejich kvalitě), ale asi bych brblal kvůli odlišnému ovládání...
16ch bych využil asi jen málo často - ADA8000 jsem chtěl jako levné rozšíření, ale situace se patrně vyvine podobně, jak říkáš - koupí (nebo spíš půjčováním od známýho) dalšího kousku PF2626
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... to je prece jednoduchy: protoze zezadu ma osm symetrickych vystupu na XLR a 16 XLR samic se na zadni panel 1U zarizeni proste a jednoduse nevejde. Jak jinak bys to chtel resit ?jardatop píše:Stve me, ze ma vstupni konektory zepredu (nechapu proc!!),
Jinak me to vyhovuje protoze kdyz do SAC rigu na kseftu zapojuju parak tak nemusim lezt nekam dozadu do racku. Na druhou stranu chapu ze ve studiu to muze vypadat ponekud neobvykle.
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
safa: Ja mam M-Audio ProFire2626. Ten ma krome osmi XLR vstupu vzadu 8 TRS vystupu, coz mi prijde uplne v pohode. Na co XLR na vystupech?
A kombinace ProFire2626 + ADA8000 je bohuzel nerealna, protoze tak velky rozplet na paraku nemam, abych 8 kablu pripojil zezadu do PF2626 a dalsich 8 do ADA zepredu.
edit:
Navic kdyz chces tocit tem a gainama, tak ty kabely vpredu muzou dost zavazet. Proto se mi nelibi koncepce vstupu zepredu obecne. Uz vidim, jak mi ve studiu jde rackem 8parak posledni 1U prazdnou pozici ven a hned je to zapojeny do ADA8000 v predposledni pozici. Jak by to vypadalo?
A kombinace ProFire2626 + ADA8000 je bohuzel nerealna, protoze tak velky rozplet na paraku nemam, abych 8 kablu pripojil zezadu do PF2626 a dalsich 8 do ADA zepredu.
edit:
Navic kdyz chces tocit tem a gainama, tak ty kabely vpredu muzou dost zavazet. Proto se mi nelibi koncepce vstupu zepredu obecne. Uz vidim, jak mi ve studiu jde rackem 8parak posledni 1U prazdnou pozici ven a hned je to zapojeny do ADA8000 v predposledni pozici. Jak by to vypadalo?