Jakou blánu na kopák bez korpusu?
-
- Reklama
Jakou blánu na kopák bez korpusu?
Ahoj, bubeník má bicí bez korpusu. Přechody, rytmičák, činely všechno hraje úplně perfektně. Ani nemusím hýbat s ekvalizérem a hraje to pomalu samo. Největsí problém mám ale s kopákem. Zatím si půjčujme kopák od známého ale ten má převozní blánu. je pravda ze z toho neni nic moc dobrý zvuk. Jednoho dne se bubeník zmínil, že má kopák doma ale nemá blánu a tak teď hledám nejvhodnější blánu pro kopák bez korpusu.
Jinak jsme zábavová kapela, takže hrajeme rock, pop, lidovky atd. mikrák který používám je Opus 99.
Jinak jsme zábavová kapela, takže hrajeme rock, pop, lidovky atd. mikrák který používám je Opus 99.
- Akrij Kenumis
- Uživatel

Re: Jakou blánu na kopák bez korpusu
bez korpusu??? to jako že tam jsou jenom ty blány???? máš na mysli rototomy???
Mydlovary SOUND
I
I I
I III I
I I
I
I
I I
I III I
I I
I
Nemyslíš že tahle otázka patří spíše na bubenické fórum ? Taky tady neřešíme jaké si má kdo dát struny a podobně, 
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
- Jose1
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakou blánu na kopák bez korpusu?
Mě by to ale třeba zajímalo.....
ano, jasně zaregistruji se na sférububeníků.....tam to dočtu.
ano, jasně zaregistruji se na sférububeníků.....tam to dočtu.
jo to souhlasim ale predpokladal jsem ze sem chodi treba i nejaci bicmeni a tak mi poradi. a taky mi jde o zvuk a popripade jake s tim mate zkusenosti? zda se na ten kopak vyprdnout a dat blany na klasicky korpus. a tak podobne. To bubenicke forum jsem už prochazel ale jeste jsem se nezeptal, tak se tam jdu mrknoutFrenk píše:Nemyslíš že tahle otázka patří spíše na bubenické fórum ? Taky tady neřešíme jaké si má kdo dát struny a podobně,
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakou blánu na kopák bez korpusu?
Nevyrábí se blány speciálně pro rototomy nebo flat drums. Použij, co máš, jinakbych uvažoval o remo Pin Strip.
Dělám, co mě baví.