posouzení nahrávky
-
- Reklama
posouzení nahrávky
Můžete posoudit tuto nahrávku co se týče zvuku?
http://www.ulozto.cz/7208563/mixdown-mp3
http://www.ulozto.cz/7208563/mixdown-mp3
Re: posouzení nahrávky
něco chybí zpěvům, ale nevím co...možná pevnější spodky, možná delay, možná trochu zkomprimovat. Rozhodně tam jsou občas silný sykavky.
Bicí mi přijdou, že tak nějak nedrží pohromadě, hlavně činely mi přijdou trošku rozházený. Tomům se neboj přidat kolem 4Khz. Virbl by chtěl pevnější místo z hlediska dynamiky a možná i trochu reverbu
Kytary v pohodě
Nejsem znalec žánru, takže můj názor asi nebude příliš relevantní. Jenom pár postřehů na dva poslechy.
V jaké fázi je tento mix?
Bicí mi přijdou, že tak nějak nedrží pohromadě, hlavně činely mi přijdou trošku rozházený. Tomům se neboj přidat kolem 4Khz. Virbl by chtěl pevnější místo z hlediska dynamiky a možná i trochu reverbu
Kytary v pohodě
Nejsem znalec žánru, takže můj názor asi nebude příliš relevantní. Jenom pár postřehů na dva poslechy.
V jaké fázi je tento mix?
Je to nahrané a nahrubo poměry a trochu efektů.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, taky nejsem znalec, ale v podstatě souhlasím s Harmanem.
Řek bych, že místy je až moc Hitky a ještě ostrý. Zpěvy by určitě snesly efekt (Reverb i Delay) a ne málo (elspoň podle toho co jsem měl možnost v tomto žánru zaslechnout. Taky si myslím, že tam nějak chyběj spodky a přechody se někde trochu utápěj.
Řek bych, že místy je až moc Hitky a ještě ostrý. Zpěvy by určitě snesly efekt (Reverb i Delay) a ne málo (elspoň podle toho co jsem měl možnost v tomto žánru zaslechnout. Taky si myslím, že tam nějak chyběj spodky a přechody se někde trochu utápěj.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
dave
Mě to přijde vyvážený.Kytary i zpěv.Bicí lehce zvýraznit do prostoru.Bass drum malinko potlačit.Jinak na demo je to velmi solidní.Ještě basa by chtěla dostat větší hloubky.Každopádně co člověk to názor dle vlastní ušní chuti.