Které aktivní suby?

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Pepa
Uživatel
Uživatel

Re: Které aktivní suby?

Příspěvek od Pepa »

pavlus: Mám TT25 a dva roky jsem k nim měl suby RCF 8003, na měkčí styly můžu tento sub vřele doporučit. Je jasný , že TT25 je poměrně silná bedna a pokud jede do plných , tak je k ní jeden sub málo , ale na vnitřní akce vždycky stačil, na venkovní bigbít jsem je zdvojoval. Na stránkách prodance na ně dost lidí plive ve srovnání s 8001 , já jsem měl oboje a mám názor opačný - 8003 zahraje určitě víc a jde o něco níž , její přednes je takový měkčí , což asi někomu vadí - mně se to líbilo.
Pavlus

Příspěvek od Pavlus »

Do teďka jsem to měl na menší akce 1x 8001 pasiv na stranu, na větší nebo na ven 2x 8001 na stranu a stejně to nebylo "ono". Zvukově se mi to začínalo líbit až při kombinaci 3 ks na stranu. Je jasné že hlavní problém je v tom že u toho nemám nějaké DSP ale jenom cross a to ještě shit. Konce taky žádná sláva, takže jsem na rozcestí.
Prodat všechno kolem spodků a přesídlit na aktiv nebo upgradeovat pasiv verzi. To je nekonečný spor dvou táborů zvukařů.
Na aktivu se mi MOC líbí ta možnost odbourat rack se zesilovači (méně krámů pro transport atd.).
Ten Šáfův sub je fakt nádherný, možnost vyzkoušení je skvělá, ale naprosto se mi nelíbí ty dvě transportní kolečka :evil: . Mám takovou teorii, že co má kola to nemusím nosit a co je nemá tak je dobré naložit na to co ty kola má. Takže repro pro mě musí mít 4 kola abych to nemusel vézt (jako rudl), ale mohl tlačit. Zásadní praktická výhoda.

to Pepa: Píšeš žes 8003 používal dva roky. Jestli se můžu zeptat co tam pod těma TT25 máš teď?
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

xb píše:Určitě bych zkusil ty DASy co nahodil Safa, ale podle mě to pod ty vršky bude taky málo (možná zkusit 2 spodky na stranu).
... myslis pod TT25 ? To je treba vyzkouset, ale pod Avant 12A ktery maj 133 dB SPL tyhle velky basovky poustim tak maximalne na pulku. Cili rezerva tam je.
Pepa
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Pepa »

pokud už teď vlastníš 4ks 8001 pasiv , tak bych investoval do procesoru a QSC PL 380 - po trošce laborování s nastavením procesoru budeš spokojen.
Radek Katakomby

Příspěvek od Radek Katakomby »

Zdarec Pavlus aneb Ríšo.

Kontakt na borca z Kyjovska nemám,protože si poštu co nepotřebuju mažu,ale měl jsem daný inzerát na hudebnibazar.cz
kde jsem sháněl aktivní suby,takže to zadej tam+na prodance a on se někdo ozve.

V Březolupách to tenkrát byl opravdu Vikosound,ale nás zvučil kamarád Aleš Blahůšek a Viktor ho za tu pustil za našu sliovicu.............

Jinak Vikosoundu to KV co mají hraje uplně perfektně+pokud máš podobně nějaký fungující aparát,tak bych
ho nějak vytunil a šmytec!

Radek
Pavlus

Příspěvek od Pavlus »

Slivovica - tvrdé platidlo! :-D
sikita
Uživatel
Uživatel

Které aktivní suby?

Příspěvek od sikita »

řeším stejnou situaci a beru pod ně 4ks DB Technologies SUB18D, když nebude stačit, tak dokoupím další dva, je to osazeno RCF a tlačí dobře
Odpovědět

Zpět na „Repro“