Existují tyče mezi suby a satelity s "klikou"?
-
- Reklama
-
Ryčrd
Existují tyče mezi suby a satelity s "klikou"?
Zdar chlapi.
Potřeboval bych poradit zda někdo z vás netuší jestli nějaká firma nedělá distanční tyče mezi suby a satelity s "klikou". Ne vždy je možnost bezproblémového zvedání satelitu a bohužel nemám rampu na zavěšení. Takhle by se to vytočilo jako světla a bylo by hotovo i v jednom člověku.
Vím že to dřív dělal snad proel, ale ti to už v sortimentu nemají.
Pls poraďte.
Potřeboval bych poradit zda někdo z vás netuší jestli nějaká firma nedělá distanční tyče mezi suby a satelity s "klikou". Ne vždy je možnost bezproblémového zvedání satelitu a bohužel nemám rampu na zavěšení. Takhle by se to vytočilo jako světla a bylo by hotovo i v jednom člověku.
Vím že to dřív dělal snad proel, ale ti to už v sortimentu nemají.
Pls poraďte.
Např. eurolite:
http://www.sramus.cz/zvukova-technika/p ... jakem.html
nebo Warwick:
http://kytary.cz/rockstand-by-warwick-r ... /HN088623/
http://www.sramus.cz/zvukova-technika/p ... jakem.html
nebo Warwick:
http://kytary.cz/rockstand-by-warwick-r ... /HN088623/
-
Ryčrd
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Existují tyče mezi suby a satelity s "klikou"?
Já je mám od K&M, podívej se na stránky - ale musíš jít na německé zastoupení. Pak ti je jakákoliv firma, která toto zboží dodává doveze. Jsou výborné, i když proti s mým hnízdám jsou trochu menší - takže se trochu hýbou. Ale to asi může být vina těch hnízd, co mám v subech.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
K&M jsou právě na těch AH stránkách
. Jinak je tam i verze, která má do hnízda rozpínací/zamykací podložky.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
Ryčrd
Chlapi moc moc díky za nasměrování,
Jsou tam celkem 3 typy, jeden klasický násuvný do subu a dva které se do subu šroubují přes takovou special přírubu.
Už jsem zjisti že to dělá Prodance a dokonce by je měli mít i skladem. V pondělí to hned objednám.
Ještě jednou moc dík.
Jsou tam celkem 3 typy, jeden klasický násuvný do subu a dva které se do subu šroubují přes takovou special přírubu.
Už jsem zjisti že to dělá Prodance a dokonce by je měli mít i skladem. V pondělí to hned objednám.
Ještě jednou moc dík.
-
Ryčrd
Tak už mám ty tyčky s klikou! Dnes jsem to zkoušel, zítra s tím jedu na akci - je to very good!!!
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kterz jsi nakonec poridil a do jaky vejsky jdou ? Daji se nejak ukotvit ?
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, -
dovicin
- Uživatel

taky by mne to zajímalo
-
Ryčrd
to Šáfa + Dovicin
Koupil jsem jenom ty K&M které se zasunují do hnízda v subu (bohatě mi to stačí). A taky jsem je bral proto, že se mi nechtělo montovat do subů tu přírubu se závitem co mají ty druhé dva typy (už by to nebylo tak univerzální - občas si to bude půjčovat kamarád ke svým subům). Ta příruba bude zcela jistě lepší v přesně svislé poloze. V tom hnízdě na volno se to trochu hýbe (je tam malá vůle), ale když na to dám RCF TT25 která má 30kg, tak není vůbec žádný problém. Jedinou mušku na kráse (to už budu ale velký hnidopich) bych viděl jenom v překlápění celé kliky během transportu. Jsem zvyklý na sklápění pouze madla (jako to mají stojany Hercules) a to se mi zdá elegantnější. Jinak tato moje verze má tuším max. výsuv až 160cm (vysunuté jsem to neměřil). Takže když vezmu sub který má 70 cm + tyč 160cm + satelit cca 60cm, tak se pohybujeme s výškovou sekcí cca 2,5 metru od země. A to tak vysoko jeden člověk třiceti kilovou bednu a bez žebříku nikdy nedá.
Opravdu vřele doporučuju.
Koupil jsem jenom ty K&M které se zasunují do hnízda v subu (bohatě mi to stačí). A taky jsem je bral proto, že se mi nechtělo montovat do subů tu přírubu se závitem co mají ty druhé dva typy (už by to nebylo tak univerzální - občas si to bude půjčovat kamarád ke svým subům). Ta příruba bude zcela jistě lepší v přesně svislé poloze. V tom hnízdě na volno se to trochu hýbe (je tam malá vůle), ale když na to dám RCF TT25 která má 30kg, tak není vůbec žádný problém. Jedinou mušku na kráse (to už budu ale velký hnidopich) bych viděl jenom v překlápění celé kliky během transportu. Jsem zvyklý na sklápění pouze madla (jako to mají stojany Hercules) a to se mi zdá elegantnější. Jinak tato moje verze má tuším max. výsuv až 160cm (vysunuté jsem to neměřil). Takže když vezmu sub který má 70 cm + tyč 160cm + satelit cca 60cm, tak se pohybujeme s výškovou sekcí cca 2,5 metru od země. A to tak vysoko jeden člověk třiceti kilovou bednu a bez žebříku nikdy nedá.
Opravdu vřele doporučuju.