RCF nebo Mackie

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
Mirek
Nováček fóra
Nováček fóra

RCF nebo Mackie

Příspěvek od Mirek »

Pánové, dík předem za názory a zkušenosti

Mám 2x Mackie s408 + Allen Heath PA 12 CP, občas na to zvučím malou dechovku ale hlavně klávesy, kytara, zpěv muž a žena, malé akce do 100 lidí. Je to ale čím dál větší a těžší :-)
Uvažuju, že to nahradím 2x RCF ART312-A a k tomu zase Allen Heath PA 12, ale bez zesíku.

Dík za názory

Mirek
FrantaVomacka
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od FrantaVomacka »

RCFka hraji dobre. Myslim, ze v te cenove relaci asi nejlip. Ale musis pocitat, ze je to urcite jen do malych salu. Ale tech 100 lidi by to melo zvladnout v pohode. Mozna bych jeste pouvazoval o nejake sestave HK Audia se subbasem. Ale jestli ti jde hlavne taky o misto, tak ty RCF jsou ideal.
Nick
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Nick »

mám 2x RCF312-A a jsem maximálně spokojen

Nejen že ti to bude v malým sále hrát, ale navíc i slušně basovat. Nicméně kdyby to bylo málo, tak doporučuji přikoupit jeden subbas. Například už několik týdnů někdo na hudebnibazar.cz nabízí za 16 tis. Mackie SRS 1500 (600W) s výhybkou pro oba satelity, naprosto ideální spojení, pak z toho s rezervou vymáčkneš solidní zvuk pro 200 lidí
striska
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od striska »

Nick píše:mám 2x RCF312-A a jsem maximálně spokojen

Nejen že ti to bude v malým sále hrát, ale navíc i slušně basovat. Nicméně kdyby to bylo málo, tak doporučuji přikoupit jeden subbas. Například už několik týdnů někdo na hudebnibazar.cz nabízí za 16 tis. Mackie SRS 1500 (600W) s výhybkou pro oba satelity, naprosto ideální spojení, pak z toho s rezervou vymáčkneš solidní zvuk pro 200 lidí
Mackie už není to, co bývalo. Radši bych volil RCF nebo dBTechnologies. Ale RCF at už 310A nebo 312A, jsou výborné.
Odpovědět

Zpět na „Repro“