Adobe Audition 3

Otázky a odpovědi ze STUDIOVÉ PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika).
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Adobe Audition 3

Příspěvek od blaha » stř 17. bře 2010 17:14:19

Je to jednoduché, klávesy si v základu nastavíš aby hrály do Front L/R stereo.
No a v AA, nastavíš u nahrávací stopy vstup z Mix FL/FR (stereo), výstup místo Master nastavíš Rear L/R stereo, a metronom pošleš do Rear L/R stereo. Kontrolní bedny nebo suchátka pak nezapojíš do Front výstupu na zvukovce, ale do Rear výstupu. Taky si můžeš nastavit Default output místo Wawe do Rear L/R.

V podstatě při použití v ASIO režimu, je úplně jedno jestli je ven x.1, prostě máš 8 mono/4 stereo výstupní kanály, jeden stereo/2 mono vstupní linky, jeden vstupní mikrofon, a všechny výstupní sběrnice jdou i do vstupu (8xmono/4xstereo), netuším jestli se mezi vstupama objeví i vnitřní konektory karty (AUX, CD, ...). Toto mi nabízí při nastavení Creative ASIO (opomíjím Line 1-3, který jsou u mé Platinum Pro), pak je ještě nabízí SB Audigi 2 ZS ASIO [EC00].

A teď pouze záleží jestli můžeš klávesy naroutovat pouze do Front L/R a na korektnosti momentálního ovladače Creative, já mám poslední 2.18.0011.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Gurdik
Nováček fóra
Nováček fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gurdik » stř 17. bře 2010 17:41:15

Takže jsem zvukovku nastavil na 5.1, front mám repro, rear sluchátka. V AA klávesy vstup mix FL nebo mix RL nebo cokoliv jiného, zapnu metronom, všechno se nahraje klik i zvuk. výstup rear R/L. Tak už jsem v totálním konci, ale nevzdávám se, hehe. Moc ti díky za pomoc a tvůj čas a ochotu

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » stř 17. bře 2010 18:38:13

Pozor u metronomu si musíš pod tlačítkem Advanced... v záložce Metronome, v kolonce Output To nastavit výstup do Rear L/R, tím si ho pošleš až na koncovej výstup (do sluchátek), v základu tam je totiž Wave a to jde všude do výstupů. A klávesy VSTUP přitom nechat na mix FL/FR, výstup na RL/RR. Pak by ti i z beden měly jít pouze klávesy a ve sluchátkách pak klávesy a metronom.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Gurdik
Nováček fóra
Nováček fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gurdik » stř 17. bře 2010 19:40:48

jseš machr, už to nahrává, ani nevíš, jak moc jsi mi pomohl. veliké díky chlape. Moc rád bych se ti nějak odvděčil, škoda, že to takto nejde. Ještě jednou veliké díky

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » stř 17. bře 2010 20:22:34

To jsem rád, že ti to už chodí.

lordraguz
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od lordraguz » úte 23. bře 2010 8:26:07

zdravím,
už nějakou dobu používám AA3 a nedávno jsem si pořídil http://www.st-audio.de/products/dsp2000.html
a nahrávám ve více stopách, jen jsem se chtěl zeptat jestli neznáte někdo web na nějaké dobré pluginy?
Děkuji

jaromirvit
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od jaromirvit » úte 23. bře 2010 11:42:52

Dobrý den, snad jsem fórum pochopil správně a k existujícímu tématu Adobe Audition 3 přkládám následující dotaz:

Program používám pro záznam, střih a konečné úpravy při restaurování mluveného slova z analogových pásů, vesměs je to práce pro jednu knihovnu. Mám takovýto problém: Někdy potřebuji záznam pustit velmi zpomaleně, abych se přesně trefil do místa, které potřebuji střihnout - oddělit samohlásky, souhlásky co nejpřesněji a bez lupanců.

Zapnu si tedy funkci Scrub klávesou A, vezmu myš a na místě, kde se má začít pomalu přehrávat, držím její levé tlačítko a pomalým posunutím myši vpravo se rozjede velmi zpomalené přehrávání.

Nepřišel někdo z vás, prosím, na to, jak tuto funkci dělat bez myši jen z klávesnice? Probíral jsem se klávesovými zkratkami, ale na nic rozumného jsem zatím nepřišel. Předem díky, Jaromír

izzi
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od izzi » sob 31. črc 2010 21:10:53

ahoy, chci se zeptat jakym ekvalizerem a jak presne udelat v adobe audition 3 high shelf a low shelf. (proste oziznout frekvence nissi nez 30Hz a vyssi 15kHz).
dik:)

omi

Adobe Audition 3

Příspěvek od omi » sob 19. úno 2011 16:36:51

přetáhla jsem si více nahrávek na jeden řádek stopy, a nevím jak to sloučit v jednu. prosím poraďte

Gurdik
Nováček fóra
Nováček fóra
Kontaktovat uživatele:

Adobe Audition 3

Příspěvek od Gurdik » sob 19. úno 2011 17:03:34

pod všemi stopami je stopa master. Klikni do ní pravím tlačítkem a dej mix down to new session, vyber, zda stereo či mono, vznikne mixdown. tu ulož jako mp3 či wav, či jak budeš chtít :D

CrimsonCoR
Nováček fóra
Nováček fóra

Adobe Audition 3

Příspěvek od CrimsonCoR » úte 27. pro 2011 16:04:34

Viete mi pls poradiť, ako spojím moju gitaru a multiefekt gnx1 s pc v ktorom mam Adobe Audition 3?... cez line in ani microphone mi to nejde,.. ten program akoby akceptoval len USB ....

Gurdik
Nováček fóra
Nováček fóra
Kontaktovat uživatele:

Adobe Audition 3

Příspěvek od Gurdik » úte 27. pro 2011 22:46:42

v multitracku ve stopě vybereš, do čeho si kytaru zapojil, mělo by to jít, záleží taky na nastavení zvukovky - ASIO

CrimsonCoR
Nováček fóra
Nováček fóra

Adobe Audition 3

Příspěvek od CrimsonCoR » pon 02. led 2012 23:14:19

tak ja nwm teda.. bo ked si otvorim stopu a dam audio hardware setup tak tam nemam ziadny input pritom gitaru mam zapojenu v line in

CrimsonCoR
Nováček fóra
Nováček fóra

Adobe Audition 3

Příspěvek od CrimsonCoR » pon 02. led 2012 23:16:43

uz som to tusim vyriesil
diki za odpoved :)

Razersis

Adobe Audition 3

Příspěvek od Razersis » úte 16. říj 2012 21:19:41

Dobrý den ... Jsem začátečník a chci se jen zeptat jak v tom to programu mám ze stopy neboli písničky odstranit šum ? Jde to v Adobe Audition 3.0 ? Děkuji

Odpovědět

Zpět na „Nahrávání a práce ve studiu“