Electro-voice ELX 115 P
-
- Reklama
-
Sycorca
Electro-voice ELX 115 P
Dobrý deň, má už niekto skúsenosti s Electro-voice ELX 115 P ? Chcel by som to používať na malé akcie - svadby bez subbbasov. Poznáte lepšiu alternatívu ?
Ďakujem za Vaše názory.
Ďakujem za Vaše názory.
-
Sycorca
Electro-voice ELX 115 P
To ozaj nemá nikto s nimi skúsenosti ? Alebo sú to bedne pod Vašu úroveň ? Vo Frankfurte vraj na ne boli dobré recenzie........
- einsteincz
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Electro-voice ELX 115 P
Zkušenosti z podia nebo z akce těžko, je to úplná novinka, ale nechal jsem si je pustit v muzikantovi v ostravě. Na poslech hraje pěkně, příjemně. Porovnávali jsme s RCF ART312 (nesnese srovnání) a EV ZxA-1. Ta hrála míň ale přednes byl lepší.
-
Sycorca
Electro-voice ELX 115 P
neviem, či na Slovensku nájdem shop, kde si to budem môcť tak porovnať ako einstein. Tá RCF 312 bola až o toľko lepšia ?
- einsteincz
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Electro-voice ELX 115 P
ART 312 byla spíše o tolik špatná - ostrá, jedovatá, bez basů
ale může to být pouze můj dojem.
Electro-voice ELX 115 P
Jak pises, tak na mensi akce ano, ale nevim nevim zda bez te bassovky. Hraje to pekne, ciste, ma to prijemnou dynamiku, ale asi i na tu svatbu by si to zaslouzilo alespon jeden spodek. Poslouchal jsem je vcera na showroomu a samotnou bych tu bednu nechtel, s basovkou mozna, ale vic at se tu o tom rozvasni nekdo znalejsi. 
-
Quartet
Electro-voice ELX 115 P
Jen pro upřesnění. U Muzikanta jsme provnávali s ART 315 a ne 312. A ten rozdíl byl opravdu obrovský.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Electro-voice ELX 115 P
... presne proto je to dobra odposlechova bedna.einsteincz píše:ART 312 byla spíše o tolik špatná - ostrá, jedovatá, bez basů![]()
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,