YAMAHA 01V
-
- Reklama
-
usacek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
YAMAHA 01V
Mám k tomu český manuál, ale musel bych ho oskenovat, což bude chvíli trvat.
-
usacek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
YAMAHA 01V
Jo jak to budu mět hotové, tak ti to pošlu na email.
-
Honza2
YAMAHA 01V
Potřeboval bych prosím poradit.
Když nastavuju vstupní citlivost (gain), jak poznám, že je to už moc? Měl jsem dříve analog yamahu a tam jsem přidával gain dokud nezačala u té šavle problikávat červená kontrolka a pak jsem to kousek vrátil.
Tady u 01V žádná kontrolka u šavle není. Kde tedy poznám, že je gain správně nebio že už je to moc? Zkoušel jsme to podle kontrolek (sloupců) v sekci "HOME - první strana" a tam to naskakuje stejně i když mám gain na minimum i když je na maximum.
Předem díky za rady.
Honza
Když nastavuju vstupní citlivost (gain), jak poznám, že je to už moc? Měl jsem dříve analog yamahu a tam jsem přidával gain dokud nezačala u té šavle problikávat červená kontrolka a pak jsem to kousek vrátil.
Tady u 01V žádná kontrolka u šavle není. Kde tedy poznám, že je gain správně nebio že už je to moc? Zkoušel jsme to podle kontrolek (sloupců) v sekci "HOME - první strana" a tam to naskakuje stejně i když mám gain na minimum i když je na maximum.
Předem díky za rady.
Honza
YAMAHA 01V
Mělo by se to zobrazovat tam, kde očekáváš - Home, strana 1.
Nemáš nahodou vybraný jiný kanál? (17 místo 1 nebo tak?)
Nemáš nahodou vybraný jiný kanál? (17 místo 1 nebo tak?)
-
janek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
YAMAHA 01V
Neviem ci 01V alebo 01v96. Pri 01V96 si prepni v pravo hore na PRE EQ (moznosti PRE EQ/PRE FADER/POST FADER) alebo vytiahni sablu na 0 (biela stupnica, max je +10). Ak to chces mat farebne, pripoj pocitac a v studio manageri si otvor okno Meters.Honza2 píše:Potřeboval bych prosím poradit.
Honza
Samozrejme, podmienka je ze mas patchovanie 1:1 alebo ze pozeras na spravny kanal - potenciometer pri konektore 8 moze byt kludne vidiet na kanali s uplne inym cislom ak je to tak nastavene...
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
YAMAHA 01V
Ježíííš Honzo, a nebude jednodušší se řídit trochu citem zvukaře než kontrolkou technika?
Make some noise, vytáhni šavli se staženým gain a zakopnutým mic/line, pokud nic i s vytaženým gainem cca do půlky, všechno zpět, vykopnout mic/line a celé znovu.
Je jasné, že když to řve se šavlí v 1/5 dráhy tak máš input signál a pak všechno ostatní co s tím souvisí a trátydátydá.... vyzkoušet a nacvičit si to trvá tak 10 minut.
Pokud všechno funguje samozřejmě.
A jinak samozřejmě to co tady píšou kolegové respekt, jasné.
P.S. nemyslím si, že zrovna metoda " pustit input těsně před peak diod light up " je upe správná....
Make some noise, vytáhni šavli se staženým gain a zakopnutým mic/line, pokud nic i s vytaženým gainem cca do půlky, všechno zpět, vykopnout mic/line a celé znovu.
Je jasné, že když to řve se šavlí v 1/5 dráhy tak máš input signál a pak všechno ostatní co s tím souvisí a trátydátydá.... vyzkoušet a nacvičit si to trvá tak 10 minut.
Pokud všechno funguje samozřejmě.
A jinak samozřejmě to co tady píšou kolegové respekt, jasné.
P.S. nemyslím si, že zrovna metoda " pustit input těsně před peak diod light up " je upe správná....
-
Honza2
YAMAHA 01V
Jednodušší by to bylo, to souhlasím, ale já s tím zvučím kapelu ve které hraju. Takže to musíme nastavit na začátku a pak už s tím co nejméně hýbat. Někdy je ale přesto potřeba během večera něco poladit a když nestojím proti kapele ale na podiu, tak mi to uchem jde špatně. Né že bych to neposlouchal, ale třeba ten gain z podia detailně neuslyším, proto mi pomůže sledovat případné "blikání" peaku.
Honza
Honza
-
Marek2
YAMAHA 01V
Nemáte někdo zkušenosti s tímto:
Jak to funguje? Jak se to připojuje a co k tomu je potřeba za software.
Díky
Marek
Jak to funguje? Jak se to připojuje a co k tomu je potřeba za software.
Díky
Marek
-
Návštěvník
YAMAHA 01V
Honzo, když použiješ solo(čuchák) tak v ten moment ti výstupní indikace indikuje úroveň signálu té které stopy.
-
Tomas2
YAMAHA 01V
Nechci otravovat ani urgovat, jen se zdvořile ptám, jak to vidíš. Myslíš, že se ti podaří to poslat?usacek píše:Jo jak to budu mět hotové, tak ti to pošlu na email.
Díky
Tomáš
kutalec@centrum.cz
-
Vojtěch Herka
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
YAMAHA 01V
Já manuál k Yamaha 01V96v2 v češtině mám ve wordu. Má 15MB. Můžu poslat přes úschovnu, jestli je to ještě aktuální....