AUDIX D2 vs. SHURE SM57 vs. SHURE BETA SM57 na tomy
-
- Reklama
Který z těchto mikrofonů nejraději používáte při náběru tomů? Který se hodí na jaký styl hudby?
Děkuji za odpovědi
Děkuji za odpovědi
dost je toho popsanýho v tomhle tématu zvukova-technika-mikrofony/jake-mikrofo ... 0mikrofony" onclick="window.open(this.href);return false;
Eště bych doplnil do srovnání Beyerdynamic opus 87
Pořád mi lítá v hlavě Audix vs. Beyer, ale neslyšel jsem srovnání s nulovýma korekcema. Naživo zní oba dobře, jenže ve studiu určitě odvedou trošku jinou práci.
Nemáte někdo srovnávací nahrávku?
Díky
Eště bych doplnil do srovnání Beyerdynamic opus 87
Pořád mi lítá v hlavě Audix vs. Beyer, ale neslyšel jsem srovnání s nulovýma korekcema. Naživo zní oba dobře, jenže ve studiu určitě odvedou trošku jinou práci.
Nemáte někdo srovnávací nahrávku?
Díky
V rámci audixů určitě nezapomeň na D4 na tomy 14"+.
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
když porovnám SM57 a D2, D4, tak Sm57 mám rád na jazz, funky a podobné styly. Audixy na rock, bigbít.
Dělám, co mě baví.
Abych řekl pravdu, tak mě 57 přestává bavit i na snare a to jsem se jí tam zastával (jinak je to podle mého názoru hrozný mikrofon). V kombinaci s dobrými Oh nějak dodává tím hnusným průběhem zvuku bubínku "tělo"... Nicméně právě audixy na spoty jazzové soupravy fungují náramně přirozeně a není třeba korekcí. Tak, a teď si vyber 
Přihodím, chlapi, taky jsem byl zastánce SM57 na virblu dokud jsem nezaplatil opravu po uderu od bubeníka. I5 od Audixu je barevně chutná a zkuste jí urazit čepičku...Na jazzik ji uživíte taky....Stačí jen vyzkoušet.
a co eště ten beyerdynamic ve srovnání s audixem?
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Speciálně na bubínek bych doporučil vyzkoušet i AKG D40, akorát se nesmí použít origo držák, pak je mikrofon moc blízko blány a to není úplně dobře, ale při použití stojanu, nebo držáku od Shure je zvuk perfektní, SM57 se mu nemůže rovnat.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
KTEREJ Beyerdynamic)))) ve srovnani s KTERYM Audixem ?Harman píše:a co eště ten beyerdynamic ve srovnání s audixem?
Jinak myslim ze par lidi tu Beyery na tomy ma ... tak treba ti reknou nejaky nezaujaty info.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, AUDIX D2 vs. SHURE SM57 vs. SHURE BETA SM57 na tomy
Nic moc, ale dobry 
(ale nemam je)
(ale nemam je)
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Sada na bicí od Beyerdynamic se mi dost líbila, úchyty na tomy jsou super.
Co považuju za nešťastné z hlediska univerzálonosti je mikrofon na virbl (hrací), laboroval jsem s umístěním,
aby to mířilo kam potřebuji a přitom nezavazelo. Nakonec jsem to nacvakl na stojan (trochu ala Pat&Mat).
Kopákový mikrofon mě příjemně překvapil.
Co považuju za nešťastné z hlediska univerzálonosti je mikrofon na virbl (hrací), laboroval jsem s umístěním,
aby to mířilo kam potřebuji a přitom nezavazelo. Nakonec jsem to nacvakl na stojan (trochu ala Pat&Mat).
Kopákový mikrofon mě příjemně překvapil.
Dělám, co mě baví.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... kterej myslis ? Kdyz budu pocitat klipsnovy tak Beyer dela triCo považuju za nešťastné z hlediska univerzálonosti je mikrofon na virbl (hrací), laboroval jsem s umístěním,
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, AUDIX D2 vs. SHURE SM57 vs. SHURE BETA SM57 na tomy
Děkuji za názory:-)
Ještě bych se chtěl zeptat na univerzálnost použití snímání jiných hudebních nástrojů těchto tří mikrofonů pro jejich větší využití.. budou používány hlavně na live.
Ještě bych se chtěl zeptat na univerzálnost použití snímání jiných hudebních nástrojů těchto tří mikrofonů pro jejich větší využití.. budou používány hlavně na live.
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak jsme je otočilisafa píše:... kterej myslis ?
Trochu to mate, že máš v sadě 3x na virbl a 2x na tomy, i když je můžeš použít jinak.
Dělám, co mě baví.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ono vlozka je to stejna takze se da pouzit cokoliv na cokoliv (kolega pouziva Opus 87 i na kontrabas), jde spis o provedeni krcku. Samozrejme ze lomenej krcek lze na kotle pouzit taky, nekteri lidi to maji dokonce radsi (treba Tomas Jakl). Ja mam radsi delsi krcek na kotlich ... takze ono je to hodne o tom co komu vyhovuje.
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,