Aktivní bedny do 20.000 - poraďte

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
CZOggy

Příspěvek od CZOggy »

Zdravím, prolezl jsem toto fórum, ale nedalo mi to, když odborník může pomoci

Rád hraju pro kamarády v barech, restauracích, garden party na Živohošti :-))...a tak nevim co s penězma :P ne legrace...

hledám aktivní bedny, nenávidim kabely, můj zesík Technics jsem musel furt odpojovat od beden a to mě neba...no zkrátka najdu lepší bedny do 20 000,-Kč než 2x Behringer B212D a BEHRINGER B1500D-PRO, možná bych dal i na tu 18`, jestli to má tedy smysl..

http://www.audiotek.cz/product-35886-jmeno" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.audiotek.cz/product-39758-be ... b1500d-pro" onclick="window.open(this.href);return false;

tak díky moc :-) a nezlobte se, jestli Vám to tu spamuju
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

ještě mě napadlo toto

2x http://www.thomann.de/cz/behringer_b815neo.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
KamilV
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od KamilV »

Nenapsal jsi co hraješ, takže těžko odhadovat, jestli tě utáhne 12" nebo spíš 15".

V cenové relaci bych viděl jako slušné řešení Behringer B1220DSP,
dle mého slušně hrající procesovaná bedna (sám mám její "větší brášky").

Nebo pak 5.000 přidat (není to až tak moc) a vzít 2x RCF ART312A, kde oceníš (krom zvuku) i malou hmotnost.
Návštěvník

jj super díky, mám rád basy, takže dubstep, dnb, 80tky, ale hlavně tedy ten dubstep, proto jsem přemýšlel o tom subu, možná to zní bláhově, ale potom jsem ti ho chtěl připnout k domácímu kinu, stejně jde jenom o doplňkovou složku v DTSku, takže výbuchy, střelba atd, nehraje smyčce, takže je to asi fuk (mě je to fuk,hlavně že to udělá bum) co k tomu kinu připnu, ale to jen tak stranou, jestli máš pocit, že 2 repra bez subu jsou větší slušnost, nebráním se tomu
Andre
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

...možná to zní bláhově, ale potom jsem ho chtěl připnout k domácímu kinu, stejně jde jenom o doplňkovou složku v DTSku, takže výbuchy, střelba atd...
Cože, kilowatovej subbas?!? Vždyť ti to urve střechu a televizi vyhodí oknem.
Návštěvník

:D a votode ne? snížim si ho přes receiver...
Návštěvník

to KamilV: a ty RCF ART312A jsou opravdu výkonově lepší (zvukově) než ty od Behringera? na Watty se koukat nesmí že... rád bych, aby si mě o nich přesvědčil, proč právě tyhle a jdu je koupit :-)
KamilV
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od KamilV »

Já tě nebudu přesvědčovat o ničem, nejsem prodejce ;) a ani nechci rozpoutat debatu, že se tady naslepo doporučuje RCF (jakoby nic jiného neexistovalo).

Obě bedny, o kterých píšu, jsem slyšel a obě hrají hezky, proto doporučuju zrovna tyhle. Rozdíl poznáš nejlépe v obchodě, kde je dáš vedle sebe.

Pokud chceš silnější basy, podívej se na B1520DSP, myslím, že to pro tebe bude nejlepší výběr cena/výkon.
Varianta vrchy + sub už bude vždy na 20.000 Kč, má-li to hrát aspoň slušně.

P.S. nespěchej a počkej si i na jiný názory, fórum je plný lidí s pestrýma zkušenostma
Návštěvník

jasný :-) tak díky za tvůj názor! počkám si, co napíší ostatní, jestli vůbec někdo :) :)
mazi
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazi »

vložim se do debaty ohledně těch RCF...rozhodne ty RCF jsou lepší než Behringery.. v podstatě minimálně o 3 třídy. Z RCF neuděláš chybu.
KamilV
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od KamilV »

Jenže podobně basující RCFko (jako ty Behringery) už bude mimo rozpočet.
mazi
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazi »

To je pravda, nic méně, nemusí je kupovat nové.....chci jen dodat, že Behringer máme tady na servise skoro co chvila. A RCF ještě ani jednou.
Ještě budu hubaty, nepřestřelí rozpočet o tolik. Ted me kamenujte.
KamilV
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od KamilV »

Opravdu máte často na servisu i ty DSPéčkový bedny z řady Eurolive?
Podle mě není Behringer jako Behringer, ale nechci zobecňovat :), možná mám jen štěstí.
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa »

KamilV píše:V cenové relaci bych viděl jako slušné řešení Behringer B1220DSP, dle mého slušně hrající procesovaná bedna (sám mám její "větší brášky").
... souhlas, vsechny Uliho DSPckovy bedny se chovaji velice pekne a kultivovane. Na B1220DSP jsem par akci odehral a nemel jsem zadnej problem na ne hrat. V tyhle cenovy kategorii je to IMO rozhodne to nejlepsi co trh nabizi.
honza637
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza637 »

Já ty Uli stroje zatim neslyšel tak neřeknu. Ale ty RCF ART312 a i 310 jsem slyšel a za sebe můžu jedině doporučit. Jsou taky vynikající jako odposlechy \:D/
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
Odpovědět

Zpět na „Repro“