Nahrávání v Cubase
-
- Reklama
Nahrávání v Cubase
Zajímalo by mě co upřednostňujete? Nahrát holou suchou nahrávku bez efektů, compresorů,limiterů atd, a potom celou acapellu mastrovat do výsledné podoby? Nebo naopak nahrávat do už připraveného nastavení???
Dík za názor...
Dík za názor...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
acapellu ?
Hehe, ja uprednostnuju variantu brod. To jsou mi otazky, rek bych ze vhodna technika dost zavisi na tom co to je za hudbu. Je-li to treba gregorianskej choral (napriklad) tak bych to tou prvni metodou rozhodne teda nahravat nechtel...
Hehe, ja uprednostnuju variantu brod. To jsou mi otazky, rek bych ze vhodna technika dost zavisi na tom co to je za hudbu. Je-li to treba gregorianskej choral (napriklad) tak bych to tou prvni metodou rozhodne teda nahravat nechtel...
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - gabluk
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nahrávání v Cubase
Ahoj, mozna mi neco uniklo, ale co myslis tim "Acapella"?? To je nejaky termin pouzivany pri nahravani? Ja si dosud myslel, ze je to notove oznaceni pro "nehrat, jen zpev". Nebo se pletu?
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Acapella je kdyz je do hospody zvukar a kapella. Jo, je to jak rikas, kolega asi myslel sborovy zpev bez nastroju. Zvukarskej termin to pokud vim neni, hudebni ano, viz http://cs.wikipedia.org/wiki/A_cappella .
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - gabluk
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem to pochopil spravne. Uz jsem se bal, ze mi neco podstatneho uniklo a budu v teto branzi odvareny:-))