na rozdanie: STM (Mechlabor) reel to reel kotučáky

Otázky a odpovědi ze STUDIOVÉ PRAXE - co, jak a proč dělat atd. (otázky na techniku směřujte do sekce Zvuková technika).
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
deekay
Uživatel
Uživatel

na rozdanie: STM (Mechlabor) reel to reel kotučáky

Příspěvek od deekay »

neviem kam by som to napisal lebo tu nie je predam, kupim...
nie som nadseny ze to musim spravit ale bud si ich niekto do 2 tyzdnov zoberie alebo idu do zberu :(
proste ich nikdy nevyuzijeme, su obrovske, tazke (80kg cca), niektore mozno aj funkcne ale bohvie. u nas len zaberaju miesto. a kvalitativne je to tiez nic moc, ked mame aj Studre...

tak ak by sa nasiel zaujemca-zachranca, nech mi sem napise.
odvoz si musi zabezpecit zaujemca, ale najlepsie minimalne nejake berlingo apod (je ich tu 7, to je na celu aviu)

je to v Bratislave na Mlynskej doline
deekay
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od deekay »

to fakt nikto? uz je jeden po smrti, RIP :(
Martin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Martin »

zkus je nabídnout na www.hudebnibazar.cz
deekay
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od deekay »

skusim, dik
Kuba
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Kuba »

Já vím, že jsem se vytahoval, že nějakej chci, ale když jsem si představil, jak musím otravovat příbuzný s taháním 80-ti kilový mašiny, došla mi odvaha.
deekay
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od deekay »

Kuba píše:Já vím, že jsem se vytahoval, že nějakej chci, ale když jsem si představil, jak musím otravovat příbuzný s taháním 80-ti kilový mašiny, došla mi odvaha.
nj to je problem :( kazdy ked to zbada tak si povie ze taku opachu vlacit nebude
bol tu aj zberatel ktory mal velky zaujem ale ani len do auta by sme to tak lahko neodtrepali :(
Kuba
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Kuba »

Já to ještě úplně nevzdávám, že jsou to krávytěžký jsem věděl už dřív, stejně bych jeden chtěl. Počítám, že je možné to odstěhovat jen v pracovní dny, v nějaký rozumný čas. Je to tak?
deekay
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od deekay »

Kuba píše:Já to ještě úplně nevzdávám, že jsou to krávytěžký jsem věděl už dřív, stejně bych jeden chtěl. Počítám, že je možné to odstěhovat jen v pracovní dny, v nějaký rozumný čas. Je to tak?
povedz mi cas a den a ja ti poviem ci mam cas, sme tam na to dvaja ale kolega nema cas zrejme. ked nie som v skole, som k dispozicii
deekay
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od deekay »

Posledne 4 kusy, do konca tyzdna
2 kusy si vzal zberatel, jeden si nechavame
honza637
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

maďar

Příspěvek od honza637 »

Zdravím,
tak trochu se zajímám o zvukařinu ale teprve dneska jsem objevil tento web. Tak k tématu - ten mechlabor je zajímavá hračka. Jeho největší chyba je v tom, že po hodině provozu se tomu jaksi odladí elektronika a je vyřešeno .... Mimochodem četl jsem tu větičku že v Bratislavě fungují Studery. Nebyla by nějaká možnost sehnat záznamové zesilovače na A80tku 1/4" ?
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
deekay
Uživatel
Uživatel

Re: maďar

Příspěvek od deekay »

honza637 píše:Zdravím,
tak trochu se zajímám o zvukařinu ale teprve dneska jsem objevil tento web. Tak k tématu - ten mechlabor je zajímavá hračka. Jeho největší chyba je v tom, že po hodině provozu se tomu jaksi odladí elektronika a je vyřešeno .... Mimochodem četl jsem tu větičku že v Bratislavě fungují Studery. Nebyla by nějaká možnost sehnat záznamové zesilovače na A80tku 1/4" ?
zdravim
mame akurat diely na C37 a J37, ak by tam bolo daco zhodne tak mozem pomoct ale ja ich nemam prilis rozpitvane :D
Odpovědět

Zpět na „Nahrávání a práce ve studiu“