Čerpadlo - dýmostroj US Blaster 700W
-
- Reklama
-
kalvoj
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo, kde sehnat tohle čerpadlo (nebo podobné vhodné) do dýmostroje. Tohle chvílemi nechce čerpat. Respektive nechtělo vůbec, ale po rozebrání a opětovném složení jakš-takš čerpá ovšem není to rozhodně ono.
Beru každý nápad. Díky moc
Beru každý nápad. Díky moc
neviem, mom. by ma napadly urc. firmi, to by sa muselo pozistovat,
Ale hlavne som chcel napisat, ze som si spomenul, ze v navodoch na int. na domacu vyrobu dymostrojov, sa pouzivaju cerpadla do akvarii, tak mozno ako porozmyslanie - 1 z moznosti

Ale hlavne som chcel napisat, ze som si spomenul, ze v navodoch na int. na domacu vyrobu dymostrojov, sa pouzivaju cerpadla do akvarii, tak mozno ako porozmyslanie - 1 z moznosti
My web: neskor, v plane ina, zatial takato - http://www.facebook.com/pages/Sihar-Fot ... 3072132077
http://smefata.sk/efata-band/
http://smefata.sk/efata-band/
-
kalvoj
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
V dýmostroji, co jsem si dělal mám čerpadlo z pressovače
opravdu nenahraditelné. Jde to znát. Tohle mám na opravu. Tak sháním náhradu. Ještě to zítra rozeberu a mrknu se , jestli jsem to špatně nesložil.
Do mlhostrojů jsem už několikrát dával jako náhradu čerpadlo z vysavače ETA na mokro.Čerpadlo je ale mimo nádobku.
-
kalvoj
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jak na tom bylo cenově? Vím, že se ND ETA dají sehnat bez menších problémů do jednoho šroubku, ale nedovedu si představit, kolik to stojí
aby to v tomhle případě nebylo spíš kontraproduktivní.
Já za ně dával 600kč za kus.
-
kalvoj
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Hmm. Tak po tom, co jsem zprovoznil čerpadlo a mlha se nekonala jsem rozdělal výparník a ten je nehorázně za.sra.ný. Šroubovice totálně zalepená oxidem. Přemýšlím, jestli má vůbec cenu se jej snažit vyčistit.
Když jsem do toho tlačil kapalinu 15bar čerpadlem z pressovače, tak z toho jakš-takš něco lezlo, ale dofuk byl cca půl metru a silikonová hadička, z které jsem měl redukci, se nafoukla jak balónek.
Když jsem do toho tlačil kapalinu 15bar čerpadlem z pressovače, tak z toho jakš-takš něco lezlo, ale dofuk byl cca půl metru a silikonová hadička, z které jsem měl redukci, se nafoukla jak balónek.
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mohu Ti poradit se podívat na čerpadla kondenzátu klimatizačních jednotek. Ale je zde určitě problém ceny, to jsou všechno drahá zařízení.
-
kalvoj
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Čerpadlo již funguje, ovšem ten výparník je strašně za,sr,a,ný. Skoro bych řekl neprůchozí a čerpadlo to neutlačí.