Osazení odposlechů
-
- Reklama
-
pitrisek.dc
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Osazení odposlechů
Zdravím
Chtěl bych osadit 4ks odposlechů nějakým kvalitnějším reprem. Jde mi oto aby když tam dám šlapák tak aby to aspoň trochu mlaskalo a dunělo.
Každá bedna by měla být osazená 12palcovím basákem a vejškáčem, měla by být 8 ohmová a minimálně 150Watová. Dohromady bych do toho chtěl investovat kolem 12000kč. Chtěl bych se zeptat jestli mi někdo poradíte které repra by byli nejlepší sám nemám moc zkušeností. A spoléhat na čísla která uvadějí v obchodech se mi už mockrát nevyplatilo.
Mockrát děkuji za rady.
Chtěl bych osadit 4ks odposlechů nějakým kvalitnějším reprem. Jde mi oto aby když tam dám šlapák tak aby to aspoň trochu mlaskalo a dunělo.
Každá bedna by měla být osazená 12palcovím basákem a vejškáčem, měla by být 8 ohmová a minimálně 150Watová. Dohromady bych do toho chtěl investovat kolem 12000kč. Chtěl bych se zeptat jestli mi někdo poradíte které repra by byli nejlepší sám nemám moc zkušeností. A spoléhat na čísla která uvadějí v obchodech se mi už mockrát nevyplatilo.
Mockrát děkuji za rady.
Máme odposlechy třípásmové od firmy NVE a je s tím naprostá spokojenost.Perfektně vyrovnaná frekvenční charakteristika, naprosto čitelný a příjemný zvuk a neodymové magnety (velmi malá celková váha) - 12" bas, 6" střed a horna.Hraje to výborně i basy!!Můžete se s panem Novákem spojit telefonicky a domluvit se, co a jak.Tel: 577105228.Stojí to určitě za zavolání!!! S pozdravem Hamšík
podivej se na www.prodance.cz tak tam mají už nějaké repráky odladěné i s výhybkou což si myslím je dost velká pomoc ,proč vymýšlet už vymyšlené
-
pitrisek.dc
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
www.profirepra.cz
zde jsou zveřejněny některé z kombinací odladěných p. Mašínem včetně měření a schémat výhybek. Pokud má jít o DIY stavbu beden, toto je nejjednodušší cesta k velmi kvalitním soustavám. Limit 12000 Kč na osazení 4 beden je ovšem zoufale nízký.
zde jsou zveřejněny některé z kombinací odladěných p. Mašínem včetně měření a schémat výhybek. Pokud má jít o DIY stavbu beden, toto je nejjednodušší cesta k velmi kvalitním soustavám. Limit 12000 Kč na osazení 4 beden je ovšem zoufale nízký.
- Tudy
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tohle není zas tak moc přes rozpočet: http://www.profirepra.cz/mereni.php?s=14Aleš píše:www.profirepra.cz
(Samozřejmě při výrobě vyhýbek vlastními silami)
- Pavel Sedlák
- Uživatel