Soundking ED014 - problém
-
- Reklama
-
Adam V.
Zdravim vsetkych na foru. Mam problem s mikrofonom Soundking ED014. Vlastnim dva kusky, jeden som kupoval pred cca 2 rokmi a druhy mi prisiel pred tyzdnom. Problem je u toho novsieho, ze ked ho zapojim (napr. priamo do pultu) tak pri dotyku v mieste, kde je ulozena vlozka alebo aj husieho krku, mikrofon sa rozbrumi - klasicky brum, ako keby nebolo nieco uzemnene. Je to uz v poradi druhy mikrofon tohto typu, ktory mi to robi. Jeden som uz horko tazko vymenil, kedze mikrofon bol este v zaruke, no chybu mi nechceli uznat, lebo im to nic na servise nevykazovalo. Poslali mi tento novy a znovu to iste. Najlepsie je, ze ten, co mam najdlhsie vobec nema takyto problem. Neviete co to moze byt? Uz sa v tom nevyznam - ked sa ho dotknem, zacne brumet, ale ak sa dotknem holej zeme (v otvorenom fantomovom napajaci) tak to prestane. Nepotykal sa uz niekto s podobnym problemom? Dost ma to uz hneva a to z dovodu, ked viem, ze jeden takuto vlastnost nema a druhy ma. Vopred dakujem za pomoc.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Omlátit jim ho o hlavu a koupit něco pořádnýho.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř