zákeřná zrada levné přechodky z malého na velký jack
-
- Reklama
Stala se mi taková zákeřná věc více méně i díky mé vlastní blbosti...
Vytahoval sem jednou přechodku z mixáku a zůstala mi tam špička (+) a od tý doby to z něj za boha nemůžu dostat a celej ho rozrbírat nechci ani náhodou... .
Kdyby ste mi někdo poradil nějakej fígl jak to vytáhnout byl bych vám moc vděčnej!
Vytahoval sem jednou přechodku z mixáku a zůstala mi tam špička (+) a od tý doby to z něj za boha nemůžu dostat a celej ho rozrbírat nechci ani náhodou... .
Kdyby ste mi někdo poradil nějakej fígl jak to vytáhnout byl bych vám moc vděčnej!
-
kalvoj
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Vem si samořezku (vrut) a zkus zaseknout špičku vrutu do díry ve špičce konektoru a tím ho vytáhnout. Záleží dost na typu konektoru a taky na druhu vrtu
.
Už jsem to dělal - vteřinovým lepidlem vlepit kovovou tyčku do té hlavičky.
díky moc jeden z typů se určitě osvědčí... 
-
kalvoj
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
hlavně tu špičku nesmíš přilepit ke konektoru 
-
Jiří E
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Stalo se mi totéž na Soundcraftu GB, mix jsem otočil, rozdělal ze spodu, oddělil sekci 8 vstupů, ty všechny odmontoval, odpojil od kabelů a špičku vyklepal. Práce ve dvou lidech na 40 minut. Řešit se to dá, není to až takový problém. U mne to byla přechodka velký jack - cinch v linkovém vštupu šavle.
- jozef
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mne sa osvedčila samorezka so sekundovkou ale treba nechať schnúť paru hodín. Jozef
zdar no zkoušel sem to vrutem a nejde to se do něj zakousnout protože se mi to tam nějak nejspíš otočilo,tak sem to rozebral a že to zkusim vycvyknout ze samice,ale sou to ty uzavřený samice takže nic... .Tak začínám bejt fakt zoufalej a asi přijde na ten recept Jiřího E a budu to muset znovu rozkuchat avyklepat 
-
Lukas Neděla
Stalo se mi to samé, zkoušel sem to různě ale nakonec jsem to rozšrouboval - nejlepší řešení, pár šroubků,2 dráty odpojit a je to. Samozřejmě záleží jak velký mixák to je
ten můj byl "jen" 12-vstupý
-
midlum220
Ahoj už jsem to taky řešil, umělá tyčka o průměru cca 2mm, dobré světlo a v mém případě i čistý brejle na čtení, podívat se do samice, tyčkou natočit hlavičku tak jak má být. Potom trubička vnější průměr 6 - 6,3 mm vsunout nadoraz, konec umelé tyčky namočit do vteřiňáku a skrz trubičku zasunout do otvoru v hlavičce, nechat zatuhnout a tyčku i s trubičkou vytáhnout. Trubička roztáhne kontakt, který drží jack zasunutý a tak uvolněná hlavička jde snadněji vytáhnout
Me se to stalo u velkyho D-Show a taky se musel rozebrat a spicka vyklepat...