MINIDISC v Racku NECHAT / ZRUSIT?
-
- Reklama
-
Roman Olomouc
Ahoj kolegové - dřív jsem tu viděl nějaké ankety ale nevim jak ji udělat 
Peru se v ramci uspor mista s touto myslenkou - leta taham v racku Minidisc Tascam 3U vysoky profi stroj na HPB a podmazy - tady na olomoucku jsem jej uz vic nez rok nepouzil (naposled Tezky Pokondr a Maxim Turbulenc
)
Proto mam na Vas ostatni dotaz - zbytecny 5kg kram ? nebo nechat v Racku?
Porad mam pocit ze jen co ho vyndam a nahradim jinejma vecma tak ho budu nekde potrebovat, ale zase vsichni tahaji uz HPB na HDD ci MP3 a jine..
Diky za nazory ROMAN Olomouc
Peru se v ramci uspor mista s touto myslenkou - leta taham v racku Minidisc Tascam 3U vysoky profi stroj na HPB a podmazy - tady na olomoucku jsem jej uz vic nez rok nepouzil (naposled Tezky Pokondr a Maxim Turbulenc
Proto mam na Vas ostatni dotaz - zbytecny 5kg kram ? nebo nechat v Racku?
Porad mam pocit ze jen co ho vyndam a nahradim jinejma vecma tak ho budu nekde potrebovat, ale zase vsichni tahaji uz HPB na HDD ci MP3 a jine..
Diky za nazory ROMAN Olomouc
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Vytáhnou a přestěhovat do samostatného racku. Já na to používám Rockbag, tahám jej, jen když chci nebo je v požadavcích.
Dělám, co mě baví.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Souhlas s Tomášem, samostatný RACK a podle potřeby a požadavků.
Místo toho bych pořídil (nebo mě se alespoň docela zamlouvá jako náhrada NB coby přehrávače) tohle RCFko: http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=90524" onclick="window.open(this.href);return false;
V divadle po nás MD chtějí, ale na venkovní, nebo čistě hudební akci jsem se s MD dlouho nesetkal, zatím to byly CD, MP3 a to jak na CD tak na flashce. A teď se mi stalo, že na zvučení jedné sportovní akce po mě chtěli pouštět dokonce rádio hlavního mediálního partnera. Řeknu vám, docela mi zabralo doma sehnat rádio se sluchátkovým výstupem
. Na to se mi zdá to RCFko jako ideální voldba za rozumnou cenu.
Místo toho bych pořídil (nebo mě se alespoň docela zamlouvá jako náhrada NB coby přehrávače) tohle RCFko: http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=90524" onclick="window.open(this.href);return false;
V divadle po nás MD chtějí, ale na venkovní, nebo čistě hudební akci jsem se s MD dlouho nesetkal, zatím to byly CD, MP3 a to jak na CD tak na flashce. A teď se mi stalo, že na zvučení jedné sportovní akce po mě chtěli pouštět dokonce rádio hlavního mediálního partnera. Řeknu vám, docela mi zabralo doma sehnat rádio se sluchátkovým výstupem
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
Moc 1U prehravacu na trhu neni, ze?
-
Roman Olomouc
Ja bych to vymenil nejradej za CD01 od Tascam - ale je to nad ramec penezenky.
Asi to tak taky vidim - ze jej vystehuju z hlavniho racku pryc, necham jen CDcko, a brat se bude dle akce.
RCFko jsem videl na vlastni oci cca pred 14 dny - az na malinky display a absenci CUE se mi libilo.
Kazdopadne dekuji za nazory
Asi to tak taky vidim - ze jej vystehuju z hlavniho racku pryc, necham jen CDcko, a brat se bude dle akce.
RCFko jsem videl na vlastni oci cca pred 14 dny - az na malinky display a absenci CUE se mi libilo.
Kazdopadne dekuji za nazory
- jozef
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tá MS 1033 vyzerá dobre ale či má antishock.Jozef
Toho Tascama ve verzi PRO pouzivam uz hezkou radku let a funguje bezvadne. Super jsou symetricke vystupy + AES/EBU. Jedine minus je, ze si neporadi s VBR MP3...
Ted koukam, ze je nahradili novym modelem CD500B.
Ted koukam, ze je nahradili novym modelem CD500B.
MD v kufru (co kdyby), a v racku mám 1HU gemini CDMP - 1400, CD,MP3,USB. Zatím dobré. Tedy jednou po mně chtěli přehrát i DVD...
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Antischock nemá, ale málokdy se třepe rack tak, aby byl potřebajozef píše:Tá MS 1033 vyzerá dobre ale či má antishock.Jozef
Zato jsme ani nenašel, jak přepnout CD do režimu single. A jak přepnout čas na zbývající v tracku.
Pouštět z toho podklady na half playback je potom peklo.
Dělám, co mě baví.