Hlášky z manuálů

...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
KamilV
Uživatel
Uživatel

Hlášky z manuálů

Příspěvek od KamilV » úte 07. čer 2011 21:39:51

V manuálu nějakýho malýho mixáčku (tuším Tapco) bylo na úvodní straně malým písmem dole:
"Uschovejte si krabici a balící materiál! Krabice může být totiž přeměněna v unikátní čepici, exkluzivní nádobu na oběd nebo příruční batoh jako výbava vašeho mix pultu."

kalvoj
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Hnutí za obrodu jazyka českého ve zvukařském konání všelikém

Příspěvek od kalvoj » úte 07. čer 2011 22:38:39

Mackie a jejich hemzy v manuálech jsou slavné. U tapco produktů bylo v každém manuálu něco extra :). Např: "Jste osamělý? Hledáte někoho, nebo něco speciálního? Zavolejte na naši zákaznickou linku."

"Váš nový TAPCO® Juice je navržen tak aby byl zapojen a používán jednoduše. Víme, že čtení manuálu je spolu s dotazováním se na rady považováno za slabost, ale možná si můžete přečíst zbytek až se nikdo nebude dívat"

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Hlášky z manuálů

Příspěvek od safa » pát 10. čer 2011 16:34:35

Jj, jak Mackie zrovna nemusim tak musim uznat, ze marketing maji tihle hosi zmaklej, to klobouk dolu.

CharlesBass
Uživatel
Uživatel

Hlášky z manuálů

Příspěvek od CharlesBass » pon 04. črc 2011 23:59:45

Z manuálu Phonic K12/K16:

Potenciometr výšek
Tento potenciometr se používá ke zdvihu, nebo potlačení o 15 dB na frekvenci 12 kHz. Tak se nastavuje podíl vysokých frekvencí obsažených v audio signálu. Dodává to sílu a ostrost zvukům kytar, činelů, syntezátorů a Michaelu Jacksonovi.

Potenciometr středů
... bla bla ....
Změna obsahu středních frekvencí v audiosignálu může být docela obtížná, pokud se používá pří profesionální mixáži, ... bla bla ..

Potenciometr basů
Tento potenciometr se používá ke zdvihu, nebo potlačení o 15 dB na frekvenci 80 Hz. Tak se nastavuje podíl basů obsažených v audio signálu. Přinese to více vřelosti a důrazu bicím, basovým kytarám a Isaacu Hayesovi.
Basista zajímající se značnou měrou o zvuk, tedy i samozvučení a jeho následky :lol:
A drze se deroucí do vyššího levelu sorty podivínů říkající si zvukaři :-)

Kelley
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Hlášky z manuálů

Příspěvek od Kelley » čtv 07. črc 2011 9:10:41

Když jsem si kdysi kupoval Tapco USB.Link, tak ten přiložený nízkolatenční ovladač fungoval jen s přiloženým softwarem Tracktion. Chtěl jsem ji ale používat s Cakewalkem a Asio4all mi připadalo pro tuto kombinaci poněkud zvláštní řešení. A tak jsem zabrousil na web Tapco, kde jsem se sice dozvěděl, že jezdit na skateboardu je úžasně cool, ale ovladače ani technickou podporu jsem tam nenašel. Naštěstí to bylo v době, kdy se dala ještě v zákonné lhůtě vrátit a tak jsem si koupil radši Edirol...

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Hlášky z manuálů

Příspěvek od safa » ned 10. črc 2011 23:55:14

tak jsem zabrousil na web Tapco, kde jsem se sice dozvěděl, že jezdit na skateboardu je úžasně cool, ale ovladače ani technickou podporu jsem tam nenašel.
... bud rad, jsou vyrobci kteri nemaji na webu ani to. :P

Odpovědět

Zpět na „Bar“