Poraďte vhodné DSP
-
- Reklama
-
Kadas
Poraďte vhodné DSP
Dobrej zvukaři, chtěl jsem se zeptat na tenhle procesor (PX), neboli chtěl bych něčím ochránit sound a vylepšit zvuk. Jde o to, že máme PA system, ale jedeme z mixu do EQ a potom do Crest Performance CPS-1203 a potom do zesilovačů, což si myslím, že není moc dobrá ochrana...Můžete pls poradit, jestli to stačí takto a nebo dokoupit nějaký procesor...Díky 
-
Jiriczek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
to Patso: Pokud chces funkce misto kvality tak mozna ...
umělecko-produkční agentura ABEL - http://www.agenturaabel.cz | tel: 732 575 195
-
Jiriczek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Co znamená rozumné peníze? Já bych být tebou zrovna na tomhle nešetřil... Řekni co od toho chceš? Co děláš za akce? Využiješ zpoždění?
umělecko-produkční agentura ABEL - http://www.agenturaabel.cz | tel: 732 575 195
-
Patso
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
to Jiriczek:
Místo jaké kvality? Vždyť to hraje skoro stejně blbě jak to DCX. Když tomu připočítám to krkolomné nastavení, tak už radši toho uliho.
Ovšem naopak souhlasím že zrovna vyhýbka ( DSP) by měla být prostě vždy považována za srdce PA. Všechno se nějak dá vylevnit, ovšem tohle prostě neošidíš.
Já mám třeba i Sabinu 4802 a taky ji nepovažuju za vrchol světa. Ovšem to PX je dost dole.
DBX 260 s bazaru, to je začátek jak má být.
Místo jaké kvality? Vždyť to hraje skoro stejně blbě jak to DCX. Když tomu připočítám to krkolomné nastavení, tak už radši toho uliho.
Ovšem naopak souhlasím že zrovna vyhýbka ( DSP) by měla být prostě vždy považována za srdce PA. Všechno se nějak dá vylevnit, ovšem tohle prostě neošidíš.
Já mám třeba i Sabinu 4802 a taky ji nepovažuju za vrchol světa. Ovšem to PX je dost dole.
DBX 260 s bazaru, to je začátek jak má být.
-
KAdas
-
Pavel Sokolovna
- Uživatel

- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Všeobecně se dá mluvit o slušných procesorech tak kolem 20k a více. Patří mezi ně třeba DBX 260, Rane RPM-26z, Dynacord DSP 260, EV DC-One, atd. Od každého je možné si stáhnout offline editor, takže se dá i kouknout co všechno to umí.
Pak ještě mrkni sem, ale víc k tomu netuším:
zvukova-technika-zvukove-procesory/dc80 ... t2878.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pak ještě mrkni sem, ale víc k tomu netuším:
zvukova-technika-zvukove-procesory/dc80 ... t2878.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
KAdas
-
Pavel Sokolovna
- Uživatel

- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Taky mám RPM-26z a naprostá spokojenost, možnost vytvořit si co potřebuješ, v základu ovládání přes Ethernet (mám tam router a ovládám přes WiFi), nemůže se ti v tom nikdo hrabat, protože to nemá žádný čudlík. Zrovna tak ale v nepřítomnosti počítače se v tom hrabat nemůžeš ani ty. Jako nevýhodu bych viděl, pokud jsi laik, tak nemá nic přednastavenýho.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř