kdo poradí
-
- Reklama
-
Jiriczek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak jasny, ze nejsou stejny... Cena je jina i kdyz case je hodne podobny. To je jasny, ze neco tam bude jinak, tomu jinymu zdraji bych i veril.Vzhledem, zapojením a některejma součástkama ano, zdrojem však ani náhodou...
Nikdo tady netvrdi, ze EP je lepsi nez QSC, QSC je proste kvalitni zesilovac, ale rekl bych, ze Behringer se dá použít. Mimochodem HD zesilovače od QSC jsou přímo dělané na basy, takže je jasný, že budou "brát" basy lépe.
- Pavel Sedlák
- Uživatel

- Pavel Sedlák
- Uživatel

-
Jiriczek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
GX5
PříspěvekZaslal: pá květen 16, 2008 9:25 am Předmět:
Zkreslení čeho ?
výstupní výkon EIA 1% 1khz - 8 ohm: 2×500 W
výstupní výkon EIA 1% 1khz - 4 ohm: 2×700 W
výstupní výkon EIA 1% 1khz - 2 ohm: 2×350 W
o proti
RMX 1850HD
výstupní výkon EIA 0,1% 1khz - 8 ohm: 2×360 W
výstupní výkon EIA 0,1% 1khz - 4 ohm: 2×600 W
výstupní výkon EIA 0,1% 1khz - BRIDGE 8 ohm: 1 200 W
výstupní výkon EIA 1% 1khz - 2 ohm: 2×900 W
výstupní výkon EIA 1% 1khz - BRIDGE 4 ohm: 1 800 W
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Koukám, že čerpáš z informací prodance 
Koukni na stránky výrobce - tam se dozvíš, že: Red Clip LEDs, proportional, 0.1% THD threshold...
No, ono jde nejspíš o překlep, když v prodance přepisovali datašít
Nicméně i kdyby tomu tak bylo, tak u zesilovačů téhle konstrukce je při zkreslení 0,1% a 1,0% rozdíl ve výkonu slabých 10%.
Reálně například při 500W by bylo zkreslení například 1%, při 450W pak asi 0,1%.
A nevěřím, že by kdokoliv z nás rozdíl 450W a 500W uchem odhalil
Koukni na stránky výrobce - tam se dozvíš, že: Red Clip LEDs, proportional, 0.1% THD threshold...
No, ono jde nejspíš o překlep, když v prodance přepisovali datašít
Nicméně i kdyby tomu tak bylo, tak u zesilovačů téhle konstrukce je při zkreslení 0,1% a 1,0% rozdíl ve výkonu slabých 10%.
Reálně například při 500W by bylo zkreslení například 1%, při 450W pak asi 0,1%.
A nevěřím, že by kdokoliv z nás rozdíl 450W a 500W uchem odhalil
- Pavel Sedlák
- Uživatel

- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... vim, ze to tak nebylo primo mireny ale jen pro informaci uvadim, ze Behrinher nema pieza ... a to ani u levjech P a S serii (coz mne osobne dost prekvapilo). Kromtoho veci z B serie (hovorim o bednach) hrajou za ty penize IMHO velmi slusne (nezrovnavam, jen konstatuji).pavel2 píše: Je to věc priorit a když někomu nevadí jak hrajou pieza, tak je to jeho věc, ale nechápu to.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... hehe, bal jsem se ze to tu padne. Mmno my rikame, ze se Uli "inspiroval"Jakub píše:Zesilovace Behringer rady EP, jsou prostou kopii QSC RMX. Sice v EP jsou pouzity soucastky horsich kvalit, ale schematicky i vzhledem je to RMX.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - Pavel Sedlák
- Uživatel

Opravdu jsem neměl na mysli Behringery.
První zatěžkávací zkouška GX5 dopadla dobře - zkoušel jsem to dohnat ke klipu, jenomže těch cca 500W na kanál je fakt hodně a tak jsem jsem jenom zjistil že s EM151 hraje o něco pevnějc v basech než RMX2450.
Na středech i výškách se mi zdál výsledek stejný.
Nad očekávání dobře dopadla zkouška vestavěného krosu - dělení na 100Hz jsem zkusil na MT18SUB/X + EM151 jako satelit.
Hraje to bezvadně, jsem zvědavej, jak se to ukáže s 4ohm basovkou.
Ještě víc jsem zvědavej, jak si povede s NDM152 - je to přeci jemom jiná třída.
No a v sobotu mi to prověřej v Mírovicích - tam bude prostor k pořádnýmu zatížení
První zatěžkávací zkouška GX5 dopadla dobře - zkoušel jsem to dohnat ke klipu, jenomže těch cca 500W na kanál je fakt hodně a tak jsem jsem jenom zjistil že s EM151 hraje o něco pevnějc v basech než RMX2450.
Na středech i výškách se mi zdál výsledek stejný.
Nad očekávání dobře dopadla zkouška vestavěného krosu - dělení na 100Hz jsem zkusil na MT18SUB/X + EM151 jako satelit.
Hraje to bezvadně, jsem zvědavej, jak se to ukáže s 4ohm basovkou.
Ještě víc jsem zvědavej, jak si povede s NDM152 - je to přeci jemom jiná třída.
No a v sobotu mi to prověřej v Mírovicích - tam bude prostor k pořádnýmu zatížení
Jojo, inspiroval, ale to neni nic proti nicemusafa píše:... hehe, bal jsem se ze to tu padne. Mmno my rikame, ze se Uli "inspiroval"Jakub píše:Zesilovace Behringer rady EP, jsou prostou kopii QSC RMX. Sice v EP jsou pouzity soucastky horsich kvalit, ale schematicky i vzhledem je to RMX.
...není třeba hrát nahlas...
Zkouseli jsem GX5 primo tady na prodejne, taky na MT18SUB a hralo to az az. Samozrejme je lepsi mit k tomu adekvatni zesilovac. GX5 je dobra tak na Megaton EMC15Bass.Jiriczek píše:cim, ze jsi to zivil? vzdyt MT18SUB/X ma 1kW .. a ten GX5 jen 500W ... neni nahodou lepsi mit radsi silnejsi nez slabsi zesilovac?Nad očekávání dobře dopadla zkouška vestavěného krosu - dělení na 100Hz jsem zkusil na MT18SUB/X + EM151 jako satelit.
...není třeba hrát nahlas...
- Pavel Sedlák
- Uživatel