Sennheiser EW ala vazba v PA
-
- Reklama
- gavo
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Chalani mate niekto tieto mikrofony konkretne sadu EW 5XX.
doteraz som jazdil s audiotechnikou ktore mi nevezbila asi nikdy. Tieto nove (superkardioda/dynamika) popiskuju na fq okolo 5.5hz a 9khz celkom to otravuje. Nie je to take neprijemne ale citit to ze to popiskuje.
Je to vhodny mikrofon na frontline rec? Zasadne sa snimi chodi popred PA.
doteraz som jazdil s audiotechnikou ktore mi nevezbila asi nikdy. Tieto nove (superkardioda/dynamika) popiskuju na fq okolo 5.5hz a 9khz celkom to otravuje. Nie je to take neprijemne ale citit to ze to popiskuje.
Je to vhodny mikrofon na frontline rec? Zasadne sa snimi chodi popred PA.
Nic lepsie ako sediet za mixom pocas koncertu a jest pizzu nepoznam
- vlastne ano - pocit ked vidim, ze kapela na tu pizzu slinta 
Používám na VOKÁL +SLOVO E-945 i před PA , stačí zapnout EQ a doladit (zejména stahnout problémovou 2,5KHz ) vesměs jako na S. Betu 58/oba jsou dyn. superkardio. Zvukař/Gustav (Praha)
- gavo
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ja ale prave resim to doladenie EQ - najlepsi eq zadne eq. Mikrofony sa casto podavaju - su dva ale za nimi sa vystreda aj 10ludi. Co hlas to ina charakteristika - a osvedcil sa mi ten lowcut priamo na prijimaci.
Na eq som odrezal popiskujuce frekvencie ale mam dojem ze to je moc silny zasah do cistoty.
Na eq som odrezal popiskujuce frekvencie ale mam dojem ze to je moc silny zasah do cistoty.
Nic lepsie ako sediet za mixom pocas koncertu a jest pizzu nepoznam
- vlastne ano - pocit ked vidim, ze kapela na tu pizzu slinta