M-Audio StudioPhile DX4

Pasivní, aktivní, odposlechové, studiové...
Odpovědět
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
kalvoj
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

M-Audio StudioPhile DX4

Příspěvek od kalvoj »

Zdravím. Mám tady teď na opravu tyto "studiáky", které po silvestrovské oslavě umřely a potřeboval bych vědět, kdo je dodavatel do čr a kde bych mohl sehnat nový tweeter, resp za kolik. Jsou už to docela starší kousky. Tweeter sice hraje ale s jeho kalotou si někdo pohrál.

Jinak se podělím o konstrukční postřehy. Zvuk docela dobrý ale basy teda totálně zkreslené. Nečekal jsem nic moc od 4" ale je to doslova hnus. Zesilovač není schopen ukočírovat membránu, která při vyšší hlasitosti lítá jak cigán v hospodě.(budu měnit filtrační a vazební kondy, tak čekám zlepšení). Celá bedna (trafo i TDA) se silně zahřívá, i když je v klidu (závada a příčina úmrtí byla destrukční tepelná pojistka v trafu která zakročila, byla vyměněna za rozpínací termostat). Docela mě překvapilo maličké trafo a TDA jako koncové stupně. Vyhýbka se zdá OK, ale fastony se odpojují skoro sami. U těch levných TDA by výrobce mohl udělat aktiv, ale za ty prachy dobry. Mechanické provedení docela echtovní, konektory doživotně připevněné a zalité, takže neprofukují.
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

M-Audio StudioPhile DX4

Příspěvek od safa »

Distributorem M-Audio v CR je firma DISK Boskovice (http://www.disk.cz" onclick="window.open(this.href);return false;).

Jinak asi ti nemusim pripominat, ze pouzivat mrnavy studiovy bedynky jako ozvuceni silvestrovske oslavy je nejspis v rozporu s uzivatelskym manualem... ale kazdopadne je to kokotina.
Fyla
Uživatel
Uživatel

M-Audio StudioPhile DX4

Příspěvek od Fyla »

Hehe, 4" studiovej monitor muze na silvestrovsky oslave slouzit leda jako odpalova rampa pro rachejtle :-D
kalvoj
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

M-Audio StudioPhile DX4

Příspěvek od kalvoj »

Já to nepoužíval!!!! Já likviduju následky. Právě jsem byl uražen ;)
safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

M-Audio StudioPhile DX4

Příspěvek od safa »

Jestli jsi to nebyl ty tak se nemas co urazet :mrgreen:
kalvoj
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

M-Audio StudioPhile DX4