Zahraje toto repro středy? Charakteristika 40Hz - 5kHz
-
- Reklama
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jen fáze ...Frenk píše:Alane ty podle toho jak se ptáš nemáš vůbec žádný předpoklad pro to složit byť i průměrnou bednu. I kdyby sis koupil ty reproduktory tak ani nevíš co je fáze takže je ani nedokážeš správně zapojit, ani nevíš co je frekvenční rozsah. Neuměl bys ani koupit součástky na vyhýbku - a když už jo tak to dopadne rozsříleným kondenzátorem uvnitř celé bedny. A bedna co ti nějaký domácí kutil soused udělá pravděpodobně bude stát za prd, protože takový kutil vůbec neví jak to má být správně udělané. Kit EM151 stojí 6300, celé bedna 8500. Tak třeba ušetři a kup si komplet Kit a poskládej s někým kdo tomu trochu rozumí. Ale šetřit ještě víc už nemá smysl.
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
-
Návštěvník
Jo sou tam dva reproduktory ale kdys mam aktivni vyhibku to znamena ze tam basyy nepujdu takze na ten viskac by stacil kondík ne ??? (ptám se 
-
Návštěvník
no tak to že sem nevedel rozsach frekvence neznamena že nevim co je fáze
a frekvencí sem si nebyl jisty proto sem se ptal profesionalu 
-
Alann
děkuju za opravení chyby ale moc mě to nepomohlo ktom jestly tam mosí byt ta aktivní vyhybka
říkám že se omlouvám za gramatiku ale za svoji nemoc nemužu 
Nečetl jsem to celé, ale přidám se k tomu, že na repromania.net jsou právě teď k mání 2 hotové bedny EM151 za 7000Kč (obě dohromady).
Pokud chceš ještě víc sockovat a trváš na aktivní výhybce, napiš, jakéUŽ MÁŠ k tomu zesíky a výhybku. Ne jen výkon, ale přesný název. Pokud chceš použít bi-amp, musí to být zesíky z jedné řady (stejný přeběh, DF, stejné obvody, aby se nezpozdila fáze atd.). Ono se to tak provozovat taky dá, já to taky tak používám, ale nakonec od toho stejně upustím a volný zesík použiju na monitory.
Za gramatiku nemůžeš, fotr tě málo řezal, aby ses učil. Bohužel, učitelé na základce nemaj šanci to dohnat a vyrůstá nám generace negramotných debilů a dopadneme stejně, jako v Anglii nebo Německu
Pokud chceš ještě víc sockovat a trváš na aktivní výhybce, napiš, jakéUŽ MÁŠ k tomu zesíky a výhybku. Ne jen výkon, ale přesný název. Pokud chceš použít bi-amp, musí to být zesíky z jedné řady (stejný přeběh, DF, stejné obvody, aby se nezpozdila fáze atd.). Ono se to tak provozovat taky dá, já to taky tak používám, ale nakonec od toho stejně upustím a volný zesík použiju na monitory.
Za gramatiku nemůžeš, fotr tě málo řezal, aby ses učil. Bohužel, učitelé na základce nemaj šanci to dohnat a vyrůstá nám generace negramotných debilů a dopadneme stejně, jako v Anglii nebo Německu
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Proboha, v žádném případě se nepouštěj do stavby, nemáš na to ani nejmenší předpoklady. Podle posledních příspěvků netušíš která bije.
Kup někde na bazaru hotový bedny, stejně je za ty prachy nepostavíš, připoj zesilovač a hraj.
K tomu můžeš pročítat fórum a studovat, a až budeš vědět když se podíváš na graf měření reproduktoru a budeš vědět na co koukáš, pak se ptej.
Kup někde na bazaru hotový bedny, stejně je za ty prachy nepostavíš, připoj zesilovač a hraj.
K tomu můžeš pročítat fórum a studovat, a až budeš vědět když se podíváš na graf měření reproduktoru a budeš vědět na co koukáš, pak se ptej.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No pánové mám dost trpělivosti ale přisadim si taky ... fakt se Alane do stavby vůbec nepouštěj. Nemáš tucha oč jde ani v nejmenším.
Ale zkusim ti odpovědět na výhybku - Subbas má obvykle na starosti 1 pásmo a to to nejnižší, řádově od ca 25Hz - 100Hz. Pak máš satelity (třeba EM151) , ty mají 2 REPRODUKTORY . 15ctipalec hraje od těch cca 100Hz do 1.5kHz , pak výškáč hraje od 1.5kHz nahoru, až někam do 20kHz. Z toho plyne že v bedně výhybka být MUSÍ! Stará se o dělicí frekvenci těch dvou měničů v té bedně.
Pokud bys chtěl dělit elektronicky, musel bys na každé pásmo mít 1 zesilovač a příslušný výstup na výhybce.
A imho výhybka na vejšky neznamená 1 kondík. Teda pokud to máš v autě tak tam je to putna.
Ale zkusim ti odpovědět na výhybku - Subbas má obvykle na starosti 1 pásmo a to to nejnižší, řádově od ca 25Hz - 100Hz. Pak máš satelity (třeba EM151) , ty mají 2 REPRODUKTORY . 15ctipalec hraje od těch cca 100Hz do 1.5kHz , pak výškáč hraje od 1.5kHz nahoru, až někam do 20kHz. Z toho plyne že v bedně výhybka být MUSÍ! Stará se o dělicí frekvenci těch dvou měničů v té bedně.
Pokud bys chtěl dělit elektronicky, musel bys na každé pásmo mít 1 zesilovač a příslušný výstup na výhybce.
A imho výhybka na vejšky neznamená 1 kondík. Teda pokud to máš v autě tak tam je to putna.
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... jasne, prece faze je vlevo od koliku, zejo? To vi prece kazdej... no ne ?Návštěvník píše:no tak to že sem nevedel rozsach frekvence neznamena že nevim co je fázea frekvencí sem si nebyl jisty proto sem se ptal profesionalu
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Zahraje toto repro středy? Charakteristika 40Hz - 5kHz
tohle je tak debilní téma se spoustou odpovídajících příspěvků, že vás jednak nebudu vyzývat, abyste se vrátili k tématu a za druhé to zřejmě brzy smažu
anebo to naopak ponecham jako memento mori
anebo to naopak ponecham jako memento mori
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No jo Honzo teď mi to došlo
. Toje fakt smutný protže mám pocit, že přesně takhle to totiž Alan myslí, že ví. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Martine, maximálně to přesuň do baru, nebo do pravidel jako ukázku jak téma vypadat nemá. Zpočátku jsem nějaké ideály měl, ale ty se už změnily v zoufalství
.
Martine, maximálně to přesuň do baru, nebo do pravidel jako ukázku jak téma vypadat nemá. Zpočátku jsem nějaké ideály měl, ale ty se už změnily v zoufalství
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
OT

Každý máme vlohy pro něco, jiné věci naopak jsou těžko. Ale jedna rada - v životě nikoho příliš zajímat dyslexie nebude, budou chtít výsledky. Takže i když napříkald ve škole se můžeš ohánět "papírama", přesto bys měl zamakat na pravopisu. Výmluvy na nemoc/hendykep jsou částečně z pohodlnosti. Když na sobě zamakáš, určitě se ti to v životě mnohonásobně vrátí!Alann píše:děkuju za opravení chyby ale moc mě to nepomohlo ktom jestly tam mosí byt ta aktivní vyhybkaříkám že se omlouvám za gramatiku ale za svoji nemoc nemužu
1) Audiopro s.r.o. - servis, instalace, akustika, podpora: http://www.audiopro.cz
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
2) Práce všeho druhu (měření, vývoj, poradenství,...)
-
Alann
myslim že ne nebaví mě tohle jako je čeština 
když už si tady tak pěkně blábolíme...
Znám dyslektika, co píše články v největším deníku v ČR. A editor s korektorem to po něm kolikrát ani nečtou. Protože nebyl líný a co bylo potřeba, se naučil/nadřel.
Znám dyslektika, co píše články v největším deníku v ČR. A editor s korektorem to po něm kolikrát ani nečtou. Protože nebyl líný a co bylo potřeba, se naučil/nadřel.