S jakým aparátem jste začínali?
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
S jakým aparátem jste začínali?
Vházím do diskuze otázku, s jakým aparátem jste kdo začínali. Nebojte se přiznat i to, za so se dnes stydíte nebo byste radši neříkali. Kupříkladu bedny Omnitronic TMX-1230, pult Phonic MM-1805X a zesilovač RH Sound MA2150 a mikrofonnu Stagg, to byl můj start, tehdy teda jen pro potřeby vlastní kapely
Dnes už to je zase o krůček dál...
Sem se všema zížitkama...
Sem se všema zížitkama...
...není třeba hrát nahlas...
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Bude stačit foto??
http://imb.lide.cz/photo/big/65/96/4489937-20006596.jpg
Vím že to vypadá relativně "dobře", to je tím že jsem začínal před rokem a přeci jen nároky už se trošku změnili.
Vím že to vypadá relativně "dobře", to je tím že jsem začínal před rokem a přeci jen nároky už se trošku změnili.
Zvukař = Gustav
Naposledy upravil(a) Gustav dne čtv 29. kvě 2008 20:37:30, celkem upraveno 1 x.
Třeba to bude znít blbě, ale když to tak čtu, jsem moc rád, že první aparát, na který jsem měl možnost poprvé zvučit (jestli se ty začátky dají vůbec tak nazvat
) bylo PA+monitory od L'Acoustics... Možná je to ale v zásadě dobře, začínat na špičkovém aparátu, alespoň se člověk pak o to více snaží udělat pořádný zvuk i na horším vybavení, aby to znělo aspoň trochu, jak to umí světová špička...
- Pavel Sedlák
- Uživatel

1979:
2x AMD 210, Tesla Music 15, Delicia sloupky po 30W.
Ani nevím, jak jsem to vlastně míchal...
1983:
Další verze byla 2x TW120, nějaký basový šneky s ARO, nad tím cosi s piezama od Motoroly.
Stage box jsem měl z telefonní kolíkové ústředny (koupit jacka byl problém), mirofony nějaké polské Tonsil a jeden AMD410.
Další vylepšení nastalo zakoupením Shure v HiFi klubu ve Smečkách.
Mix taky z 602.
Párák nejspíš z toho tenkého bílého kablíku, co se pořád někde ulamoval.
Světla byly z autoreflektorů a žárovek z NDR, kde soudruzi asi udělali nějakou chybu, protože jsem pořád propaloval želatinové fitry, co jsem našel kdesi na půdě ...
No strašně nás to bavilo a objížděli jsme zábavy jako diví...
2x AMD 210, Tesla Music 15, Delicia sloupky po 30W.
Ani nevím, jak jsem to vlastně míchal...
1983:
Další verze byla 2x TW120, nějaký basový šneky s ARO, nad tím cosi s piezama od Motoroly.
Stage box jsem měl z telefonní kolíkové ústředny (koupit jacka byl problém), mirofony nějaké polské Tonsil a jeden AMD410.
Další vylepšení nastalo zakoupením Shure v HiFi klubu ve Smečkách.
Mix taky z 602.
Párák nejspíš z toho tenkého bílého kablíku, co se pořád někde ulamoval.
Světla byly z autoreflektorů a žárovek z NDR, kde soudruzi asi udělali nějakou chybu, protože jsem pořád propaloval želatinové fitry, co jsem našel kdesi na půdě ...
No strašně nás to bavilo a objížděli jsme zábavy jako diví...
Jo jo, je to tam. Tahle fotka je z loňska. Co jsi říkal zvuku??jirkaaa píše:Bude stačit foto??![]()
HA!to je u nás v "Mejtě" za Lyrou coooo? Myslím,že jsem tam byl přítomen