Beatbox
-
- Reklama
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Beatbox
Zdarec, mám dotaz: jaké máte zkušenosti s kapelami co hrají "BeatBox" , tedy "bubnování" a vyluzování zvuků pusou na mikrofony ? Mám teď zvučit kapelu ( 6 lidí ) která trvá na Shure SM 58. 6 ks na jevišti a dva náhradní . Z toho usuzuji že během produkce když nějaký ztratí " zvuk" tak jej prostě vymění .
Jak ty mikrofony trpí a do jaké míry je adekvátní požadovat aby kapela měla své vlastní mikrofony ?
Jak ty mikrofony trpí a do jaké míry je adekvátní požadovat aby kapela měla své vlastní mikrofony ?
-
Jiriczek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Uprimnou soustrast.
Nezapomen ty mikrofony pak umejt, ale k veci .. Ty mikrofony by trpet nemely, protoze kdyz odsroubujes hlavu je tam jeste ochrana nevim jak to nazvat "protivetrna" vrstva, ktera by nemela propustit ja nevim co vsechno, ale to "prskani do mikrofonu" moc nemusim. Ty dva mikrofony asi budou chtit na to, kdyby se nekdo z divaku chtel pripojit (alespon myslim). Pak napis jak to dopadlo
Nezapomen ty mikrofony pak umejt, ale k veci .. Ty mikrofony by trpet nemely, protoze kdyz odsroubujes hlavu je tam jeste ochrana nevim jak to nazvat "protivetrna" vrstva, ktera by nemela propustit ja nevim co vsechno, ale to "prskani do mikrofonu" moc nemusim. Ty dva mikrofony asi budou chtit na to, kdyby se nekdo z divaku chtel pripojit (alespon myslim). Pak napis jak to dopadlo
-
maly_medved
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme je přežili. Zvukař nakonec souhlasil s MIDAS VERONA 400 - když teda nemáme MiDAS HERITAGE ( 8 mikrofonních linek ) .
Původně chtěl 1x LEICON PCM 90 + 2 Yamaha SPx 990 + T.C. D TWO
Dal jsem mu po domluvě 2x Yamaha SPX990 + 1x T.C. D TWO + 1x T.C. M-One .
Na ty Yamahy ( jel jsem pro jednu kvůli tomu do Prahy půjčit a T.C. D-Two jsem koupil ) ani nešáhl !
Mikrofony jsme dali 8x postarší SM58 ve středně dobrém stavu) , nechcípla ani jedna , a asi jsou trochu tupější, nakonec jsme s organizátorem domluvili kompenzaci ( amortizaci ) - cenu 5 000,- za mikrofony .
Trvám si na tom , že ta cena musí být v odměně zohledněna nebo mají mít frajeři majky svoje.
Původně chtěl 1x LEICON PCM 90 + 2 Yamaha SPx 990 + T.C. D TWO
Dal jsem mu po domluvě 2x Yamaha SPX990 + 1x T.C. D TWO + 1x T.C. M-One .
Na ty Yamahy ( jel jsem pro jednu kvůli tomu do Prahy půjčit a T.C. D-Two jsem koupil ) ani nešáhl !
Mikrofony jsme dali 8x postarší SM58 ve středně dobrém stavu) , nechcípla ani jedna , a asi jsou trochu tupější, nakonec jsme s organizátorem domluvili kompenzaci ( amortizaci ) - cenu 5 000,- za mikrofony .
Trvám si na tom , že ta cena musí být v odměně zohledněna nebo mají mít frajeři majky svoje.
- Pavel Sedlák
- Uživatel

- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... bud rad ze nechteli XL4-rku nebo dokonce XL8-micku. To bys pro ni musel do Holandska.honza_s píše: Na osm mikrofonů chtít Heritage, to už je fakt docela drsný...

Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,