Lab.gruppen 20000Q - zkušenosti?

Výkonové, sluchátkové, předzesilovače...
  • Reklama
  • dLive masterclass PRAHA with Dylan Mitrovich
B.Fish
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od B.Fish »

Zajímalo by mě jestli s tím má někdo zkušemost jestli se vyplati do toho investovat nebo raději koupit několik kusů QSC?Chtěl bych to na bassy..
knobtweaker
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od knobtweaker »

Jestli myslíš PLM 20000q tak to je top class zesilovač s processorem lake , do toho se určitě vyplatí investovat spíš než do čehokoliv od qsc , otázka ale je jaké bedny tím chceš krmit.
Ten aparát je potřeba posuzovat jako celek , pokud nebudeš detailnější, těžko ti tu někdo smysluplně poradí.
Petr V.
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Petr V. »

Já jsem se s tímto zesilovačem setkal u tuckařské partičky v Německu, poháněli s tím subbasy osazené 21" reproduktory.Osobně se domívám,že to není zesilovač pro zvukaře,který si buduje sám PA ,byť i z beden renomovaných značek.
PLM 20000Q je komponenta do komplexně řešeného PA , viz ampracky L-acoustics.Já bych raději koupil více zesilovačů v cenové relaci a výkonu jako PL380, nebo něco z FP serie. Nutno ještě podoktnout ,že v této úrovni zesilovačů je třeba disponovat i adekvátními reproboxy.
K nějaké podrobnější radě je málo informací.
Zbynoor
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbynoor »

PLM 20000q jsem jeste v ruce nemel ale bezne hraju na FP 10000q a Lake a jsou to nejlepsi cajky v oboru to potvrdi snad kazdy krom nejakych lobistu...
www.silentsound.cz www.silentsound.cz/tour - VW Crafter Tourbus
L-Acoustics, Yamaha CL3, Neumann, BSS, Shure, Sennheiser, Lake, XTA, LabGruppen, DBX, AKG, AlurSystem, Nivtec ...
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

Jo, jako Professional Sound Engineer vic o cem mluvis. Vsechno ostatni neni tak dobry, jako FP. Rozhodne se nenajde nic, co by se tomu alespon trochu priblizovalo :-)
B.Fish
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od B.Fish »

Pravé začínáme stavět system od znovu tak se ptám esi má do toho smysl investovat bedny si chcem postavit..slyšel jsem borce z holandska co od labgruppen zesíky maj 4 na aparatu ručně dělaném a musím řict ze něco podobného jsem ještě neslyšel, tak se ptám i na názory ostatních.
knobtweaker
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od knobtweaker »

No k dělanejm bedýnkám je to teda dost luxus. Vzhledem k teorii že kvalitu řetězce určuje jeho nejslabší článek, mě to přijde trochu mrhání penězi , nicméně tento zesilovač tím článkem v tvém případě pravděpodobně nebude :-) (To přes veškerou úctu k Tvým předpokládaným konstruktérským schopnostem) .
Petr V.
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Petr V. »

B.Fish píše:Pravé začínáme stavět system od znovu tak se ptám esi má do toho smysl investovat bedny si chcem postavit..slyšel jsem borce z holandska co od labgruppen zesíky maj 4 na aparatu ručně dělaném a musím řict ze něco podobného jsem ještě neslyšel, tak se ptám i na názory ostatních
Jen tak mimochodem jaké bedny si k tomu chceš postavit?
B.Fish
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od B.Fish »

chtěl bych k tomu nechat postavit bedny punisher konkrétně něco takového..http://www.wbaudio.co.uk/sales/wbaudio/ ... 3-112.html" onclick="window.open(this.href);return false;
co si o tom myslíte? jde mi především o kvalitu chci aby to hrálo fakt hezky tak si klidně nechám poradit..když budete mít nějaké nápady tak napište zatial..
honza637
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza637 »

Tahle bedna bude dobrá na tlak a to bude asi tak celý. Já osobně bych volil hornflex (ClassA , MT18 sub a pámbu ví jak se tomu ještě kde říká). Je to chodivá bedna a s dobrým breptákem je to super. Malá technická - tak strmý dělení jako je tam není zrovna ideální. 24dB/oct se mi zdá moc.
Imho, o tomhle ti nejvíc řekne Petr V. , konstrukci rozumí jako málokdo.
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
B.Fish
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od B.Fish »

oukej tak stavět nic nebudu :)co říkáte na rcf acustica s8028?na vrch bych chtěl asi rcf tt25a..
jerry.hadr
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerry.hadr »

tedy, jedna takova OT: takovejch prachu a takovy nadseni bych chtel taky mit... ;)
Zastoupeni Coda Audio pro ČR, http://www.codaaudio.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Spojaři všech zemí proletujte se!
http://www.pro-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
B.Fish
Nováček fóra
Nováček fóra

Příspěvek od B.Fish »

Jerry musíš víc makat a třeba taky na to jednou budeš mít pak už ti bude chybět jenom to nadšení..:)
Fyla
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Fyla »

B.Fish, kdyz chces investovat penize, proc se nevykasles na spekulovani a nekoupis nejakej kloudnej system, kterej opravdu hraje?
TomasVv
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasVv »

RCF Akustika je navržený pro pevné instalace. Bál bych se výdrže při transportu a venkovním provozu.
Když už RCF, tak co třeba TT28?
Jaký máš rozpočet na aparát a jaké typy akcí cheš dělat?
Dělám, co mě baví.
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače“