Jaké repro 18 palců, 8 Ohmů, 200-600 W?
-
- Reklama
-
vlkoun
Dobrý den pánové, chtěl bych poprosit o radu - můžete doporučit kvalitní subbasový reproduktor, 18 palců, 8 Ohmů, 400 - 600 W (může být i více, není však třeba), cena 5 - 10 tis. Kč (bude-li nižší tím lépe
Mám dva staré subbasové boxy (rok výroby ca 1995) osazené 2x 400W Beyma (typ z hlavy nevím) a potřebuji stávající repro nahradit něčím novým (dva mi během poslední akce "odešly").
Předem děkuji za každý názor.
Mám dva staré subbasové boxy (rok výroby ca 1995) osazené 2x 400W Beyma (typ z hlavy nevím) a potřebuji stávající repro nahradit něčím novým (dva mi během poslední akce "odešly").
Předem děkuji za každý názor.
mrkni na repromanii, nejen uživatel Martin.S MSsound vyrábí pěkné bedny. (repromania.net)
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
-
adam Vrba
exii asis nepochopils otazku
Já ti možu doporucit za hodně málo peněz vím že asi hodně bude proti ale mám ho domo a nestěžuju si
http://www.hadex.cz/infoPage.asp?action=Q378" onclick="window.open(this.href);return false; teť je v akci za 1700 ,-
)
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Zdá se mi to tupý, na 50Hz 80dB, na 65Hz 90dB, na 85-100Hz 95dB. Co je přes to už nikoho nezajímá, tam už se nehraje
.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
adam> pochopil, ale špatně jsem se vyjádřil
Vlkoun neví o bednách asi nic, tak by bylo vhodné, aby prostudoval vlákna o subech na repromanii, dozví se toho dost a pak může trochu objektivně vybírat
a hlavně je tam několik osvědčených konstrukcí, takže jestli se jeho bedny k nějaké blíží, ať je osadí osvědčeným reprákem.
Ten hadex sice vypadá zajímavě, ale má dost velký Vas a malej Xmax, to nebude dobrý do subu.
Ten hadex sice vypadá zajímavě, ale má dost velký Vas a malej Xmax, to nebude dobrý do subu.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
-
adam Vrba
ja takhle :
no ja ho mam od kopije megaton a nato ze ho tahnu modulem od eztk 250 w rms
(ale poctivích) tak duní fakt dobře sice se hýbe jen druhý kopeček ale dá se to . já vím chudák zesilovač
Ale urcitě 99 db nemá ani 800 wat rms tak té půl kylowaty možná myslel ste to tak pan Blaha ? 
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem to tak, že i Delta 18 Pro má lepší parametry
. A watty mě zajímaj až v druhý řadě.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- Martin S.
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Těžko se dá doporučit reproduktor, když nevíme co máš za bednu. Otázkou je zda má vůbec smysl tu bednu přeosadit moderním reproduktorem.
Martin S. ::::: MS sound
http://ms-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ms-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;