PA do 15-20k?
-
- Reklama
-
CAIT
PA do 15-20k?
Ahoj, předem díky za jakoukoliv radu. Sháníme do kapely malé PA na ozvučení zpěvu, maximálně přizvučení houslí a nějakej ten sampl, jak do zkušebny tak na malý sólový akce když zrovna domluvíme akci mimo klub nebo fesťák. I z hlediska prostoru v dodávce spíše uvažujeme o 12" než o 15". Poradíte nám?
Osobně jsem hledal ale nikde se mi nepodařilo najít dostatek referencí podle kterých vybírat. Našel jsem růzeny typy Behringerů (B212D,B312D,VP1220D), pak Mackie TH-12A nebo nějaké American Audio PXI 12P ale z mého laického pohledu v nich nevidím žádný rozdíl a ani jsem nenašel žádné recenze. Většina lidí tady doporučuje RCF, bohužel limitem je pro nás cena, víc než těch 20k asi dohromady nedáme.
Díky za jakoukoliv radu.
Osobně jsem hledal ale nikde se mi nepodařilo najít dostatek referencí podle kterých vybírat. Našel jsem růzeny typy Behringerů (B212D,B312D,VP1220D), pak Mackie TH-12A nebo nějaké American Audio PXI 12P ale z mého laického pohledu v nich nevidím žádný rozdíl a ani jsem nenašel žádné recenze. Většina lidí tady doporučuje RCF, bohužel limitem je pro nás cena, víc než těch 20k asi dohromady nedáme.
Díky za jakoukoliv radu.
PA do 15-20k?
Na bazaru prodance.cz teď jsou nějaké satelity 12" za 8 klacků, nebo na aukru kopie megaton em151 taky pod deset. K tomu zesík (na tom bych nešetřil, když se koupí lepší bedny, zesík zůstane.) A starší mix na dva mikrofony a pár kláves koupíš i za litr (možná bych jeden měl
.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
-
CAIT
PA do 15-20k?
Díky, asi bych měl ještě dodat že raději aktivky kvůli použití, transportu a skladnosti jo a mix už dávno máme + je dobrý kupovat tohle z bazáče a bez záruky?
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
PA do 15-20k?
Neni, ale můžeš si svobodně vybrat - Nový ale dražší nebo použitý, dobrý, většinou funkční a lacinější. Vzhledem k ceně sis asi odpověděl že? Nebo jinak .. máš na výběr? Podle ceny kterou jsi uvedl zřejmě asi nemáš... Pokud nechceš zkusit nový Skytec , Omnitronic a podobně. A to se fakt nevyplatí. 
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
-
CAIT
PA do 15-20k?
Ok, díky a ještě jedna otázka, co si myslíte o těhle bednách?
American Audio APX-152
Diky
American Audio APX-152
Diky
- Martin S.
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
PA do 15-20k?
American Audio nééé... Raději ty Mackie, ještě mě napadají dB Technologies Opera 210D, sice mají jen 10", ale to na co to potřebujete, by to stačilo.
Martin S. ::::: MS sound
http://ms-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ms-sound.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
PA do 15-20k?
Taky bych souhlasil. Ten American není úplnej propadák, ale jsou to spíš věci pro DJ.
Na živý hraní to nejni co se týká beden.
Na živý hraní to nejni co se týká beden.
-
CAIT
PA do 15-20k?
Díky díky. Potom co jste nám tu napsali tak jsme se s klukama naštvali a že se teda radši zadlužíme a vemem něco lepšího (i když trochu zapláče peněženka), máme teď tři kandidáty, musíme to koupit ideálně co nejdřív, poradíte kterou z nich?
1) DB technologies OPERA live 202
2) Mackie SRM 450 V2
3) RCF ART 312
Jsou fakt dobrý? Budou to dobře investované peníze?
Díky!!
1) DB technologies OPERA live 202
2) Mackie SRM 450 V2
3) RCF ART 312
Jsou fakt dobrý? Budou to dobře investované peníze?
Díky!!
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
PA do 15-20k?
RCF ART312 celkem určitě
Nebo kupte 310tky, teď jsou na aukru za 10240,- po kuse a nový
Nebo kupte 310tky, teď jsou na aukru za 10240,- po kuse a nový
PA do 15-20k?
Mackie jsem neslyšel (nebo nepamatuju) ale DB opravdu nebrat...hlasuju pro RCF
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
PA do 15-20k?
Nesmysl. dB Technologies brát, ale ne ty 202. Na Vaše účely postačí 10", osobně doporučuji 410D, o něco levnější než ART 310A, avšak s lepším zvukem. Ve 12" postačí 402.Harman píše:Mackie jsem neslyšel (nebo nepamatuju) ale DB opravdu nebrat...hlasuju pro RCF
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
PA do 15-20k?
DB Technologies NIKDY!! Chvíli hrajou, ale když se zahřejou, začnou se "zavírat". Já používám leta letoucí JBL EONy, ale o těch tu nebyla řeč - z těch tří kandidátů, co jsi psal bych volil jedině Mackie!!! Pak možná RCF, ale DBT NIKDY!!!
- striska
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
PA do 15-20k?
To je zajímavé, s jakými dB máš zkušenosti?
Já používám dB cca 10 let. Od řady Basic, přes Live, Digital, Fifty Line, DVX až po DVA. Jediný problém za celých 10 let byl u jednoho reproboxu s výškovým reproduktorem, jinak NIC! Vzhledem k tomu, že dB i částečně distribujeme, nikdy se takový problém, který zde zmiňuješ, NEOBJEVIL.
Nicméně, teď nemluvím z pohledu prodejce, ale z pohledu uživatele s dlouholetými zkušenostmi.
Kdo není hluchý, tak si může poslechnout repra ve stejných cenových kategoriích. Ostatně srovnání dB s JBL můžete realizovat např. v Music City. Udělejte si obrázek sami.
Já používám dB cca 10 let. Od řady Basic, přes Live, Digital, Fifty Line, DVX až po DVA. Jediný problém za celých 10 let byl u jednoho reproboxu s výškovým reproduktorem, jinak NIC! Vzhledem k tomu, že dB i částečně distribujeme, nikdy se takový problém, který zde zmiňuješ, NEOBJEVIL.
Nicméně, teď nemluvím z pohledu prodejce, ale z pohledu uživatele s dlouholetými zkušenostmi.
Kdo není hluchý, tak si může poslechnout repra ve stejných cenových kategoriích. Ostatně srovnání dB s JBL můžete realizovat např. v Music City. Udělejte si obrázek sami.
ČR: dBTechnologies.cz | SR: dB-Technologies.eu | ozvuceni.info | Harmonie 1872 Kolín
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
PA do 15-20k?
Pánové, tohle není otázka v tomhle vlákně ....
ot - Jestli se breptáky zahřejou a přestanou hrát se těžko zjistí v prodejně. to chce podium a tvrdej provoz.
ot - Jestli se breptáky zahřejou a přestanou hrát se těžko zjistí v prodejně. to chce podium a tvrdej provoz.
-
Návštěvník
PA do 15-20k?
napr. V JBL MRX je HF driver co sa nechyta ani na Selenium D220Ti (vizera ako cinsky driver za 15€) a pritom ako nahradny diel stoji okolo 70€, navyse ta bedna je svinsky draha... Pochybujem ze v EONe je lepsi, aj ked zvukovo sa mi EON dost pozdavajú. dB aj do 410d dava lepsie drivery.