Ideální mikrofon
-
- Reklama
Ideální mikrofon
Ahoj,
vim, že moje otázka bude těžko zodpověditelná, ale třeba se najde řešení.
Koupil jsem si APEX 415 a používám jej na zpěv. Problém je ten, že mam hodně "kačeří" hlas a s timhle mikrofonem obzvláště... Vim, že to je těžké, ale třeba měl někdo z vás podobný problém a dokázal by mi doporučit mikrofon, který by to tak nezvýrazňoval, případně nějaký plugin pro "vyčištění"...
Případně..Pomohl by třeba spíš dynamický mikrofon?
vim, že moje otázka bude těžko zodpověditelná, ale třeba se najde řešení.
Koupil jsem si APEX 415 a používám jej na zpěv. Problém je ten, že mam hodně "kačeří" hlas a s timhle mikrofonem obzvláště... Vim, že to je těžké, ale třeba měl někdo z vás podobný problém a dokázal by mi doporučit mikrofon, který by to tak nezvýrazňoval, případně nějaký plugin pro "vyčištění"...
Případně..Pomohl by třeba spíš dynamický mikrofon?
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ideální mikrofon
Nejlépe zkoušet.
Jinak kvalita bude dána asi také cenou. Docela mne zaráží, že ani na webu výrobce v manuálu není diagram s frekvenční křivkou a oastatně ani diagramy útlumů, což je docela zarážející a alespoň pro mne na něco upozorňující.
Zkusil bych AKG Perception 220 a 420.
Jinak kvalita bude dána asi také cenou. Docela mne zaráží, že ani na webu výrobce v manuálu není diagram s frekvenční křivkou a oastatně ani diagramy útlumů, což je docela zarážející a alespoň pro mne na něco upozorňující.
Zkusil bych AKG Perception 220 a 420.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ideální mikrofon
Pokud mas mecivej kaceri hlas doporucuju zkusit paskac... treba sE Voodoo VR1 na ostre a mecive hlasy funguje jako kouzelnej proutek.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Ideální mikrofon
Aha...tak jestli jediný způsob jak "nemečet" je mikrofon za 15000 tak asi budu ještě chvíli mít špatnej zpěv
))
Ideální mikrofon
naživo u takových lidí většinou krouhám na eq 2-2,5KHz. Samozřejmě ten mečák je charakter hlasu, takže to není tak jednostranný tohle vyříznout, ale nemuselo by to být tak "otravný"