Digitální mix Behringer X32

Odpovědět
  • Reklama
  • nové mixpulty Qu
Zdenda

Příspěvek od Zdenda » pon 26. zář 2011 1:10:27

Zdravim, X32 vypada velmi zajimave a rozhodne ho hodlame poridit hned, jak to pujde. Co se tyce DDX3216, ten mam jiz cca 6 let mozna i dele, pouzivam ho, jak ve studiu, tak na live a muzu vam rict ze se mi snad nikdy nestalo, aby se tento pult zasekl, jak tady nekdo psal. Jsem s nim nad miru spokojen a nedam na nej dopustit. Na sebe si jiz nekolikanasobne vydelal :). Mame i Yamahu 01V96 a jedine minus co mi na DDX vadi pro live zvuceni je, ze DDX3216 na rozdil od 01V96 nema na auxech equalizaci, coz je problem minimalni a da se resit i jinak. Yamaha je samozrejme vetsi pojem, ale co se tyce zvuceni na live, mam snad radeji to DDXko. Jednoduche, ucelne, spolehlive, tot me zkusenosti s timto pultem. Zdravi, Zdenda... :)

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » stř 28. zář 2011 0:50:25

olanek píše:ale já to myslel vážně já do něj jdu.mám ddx3216 mám ho 5 let a kupoval jsem ho použitý a nedám na něj a na uliho věci dopustit. A můžete mě soudit že s tímhle chci zvučit okresní ligu 4-6 krát měsíčně ......
TAk to bude masakr, ono stejně není poznat toto. Jestli hrají solidně muzikanti. Takže je to úplně jedno DDX3216 to prostě slije a kńučibudky to vyřvou. :-D S takovou technikou se nemá cenu zabývat... Něco od ULIHO funguje solidně a neco je naprostý krám. Taky tomu odpovídá i cenová hladina. Nikoho nesoudím co kdo má. Ale říct na místní ligu to stačit bude, tak to je na pováženou. Pak ať se nikdo nezlobí že lezou z repro pazvuky. Asi tak bych to napsal. Měl jsem DCX2496 a už nikdy více. Mám doposud DEQ2496 a zatím po úpravě elektroniky solidní mašinka. I když zvuk je takový jaký je. Prostě ULIho... Ale pokud někdo nemá solidní reprosoustavy. Tak nepomůže ani pult s pozlaceným zvukem. Vše je otázka řetzce celého zařízení. Od mikrofonu až po konce a reprosoustavy. Zvukař na kvalitu kapel má pramalý vliv. Tečka, finíto. :D

jakub-sh

Příspěvek od jakub-sh » stř 28. zář 2011 1:13:43

Na DDX jsem taky párkrát zvučil, mám k němu hodně výhrad, ale jako naprostej krám bych ho neoznačil. [-X

Pokud bude X32 spolehlivá a kvalitativně slušná, rád jí uvítám jako monitorový pult na menší akce :)

olanek11

Příspěvek od olanek11 » ned 02. říj 2011 8:30:13

jak někdo muže soudit aprát když ho nikdy neviděl a nejspíš ani neslyšel. ale když člověk napíše že má veci od uliho tak logicky musí mít všechno špotně. logicky musí mít mikrofony za 30kč kus a pa postavené z širokopásmových repráků. jsem amater a nestydím se za to . v okolí je kolega který je pro mě vzor. taky jede na uliho . ale jsou tu i tací co mají drahé věci a zvuk na tom neumí udělat.a pro muziku je lepší když se to dá poslouchat nebo jestli to hraje z drahého zařízení.

Ufon

Příspěvek od Ufon » stř 22. úno 2012 4:53:53

Samozřejmě mnozí si myslí, že je lepší, když to hraje z drahého zařízení a je jedno, jestli je za pultem ufon nebo barman. Pak se diví, když slyší slušnej zvuk od profíka za levnějším dřevem..

Co se DCX2496 týká, nedám na ni dopustit. Řetězec mám Shure-Allen Heath-QSC-BC Speakers (Megaton) a před zesíkama byl i dBx a po měřeních v servisu jsme našli na dBx driveracku dokonce více nesnází, než má DCX. A nejde jen o měření, ale i o subjektivní zvuk, ten je na profesionální úrovni. Takže, jestli to někomu nejde jak má, asi to neumí nastavit. A když to neumí nastavit, neměl by sahat ani na jiné knoflíky, než Volume na HIFI.

zvukař

Příspěvek od zvukař » stř 22. úno 2012 5:12:05

Jsou dva designy, předesignovali X32 pro lepší ovládání, i design SW. Co mě ale zaráží, je ta docking station pro iPhone.

Dávám Behringerovi velké plus, že umožnuje pult ovládat mobilním telefonem, ale

pokud tomu není jinak a nepletu se..

velké mínus, že je to jen na iPhone, co třeba majitelé Android telefonů, nebo Win telefonů, co mají HTC a podobně, ti niC? Musejí si kupovat iPhone?

Za další, jak si můžou být v behringeru tak jistí, že design a velikost iPhonu bude v budoucnosti tohoto pultu stále stejná?
Obávám se, že když přehryznu to, že si musím koupit iPhone (i když jsem nikdy nechtěl apple), za pár roku se mi ten telefon rozbije a na X32 budu mít nějaký plastový bazmek do kterého se mi žádný z telefonů v budoucnosti nezapasuje.

Možná má behringer řešení, že tento plastový bazmek je buď univerzální i pro jiné telefony, nebo je výměnný a sundávací. Jestli tomu tak není, je to asi nejvýraznější chyba behringera u tohoto pultu v designu.

Jestli má někdo přesnější informace na toto téma, pak sem s nimi.

zvukař

Příspěvek od zvukař » stř 22. úno 2012 5:16:18

Jo iPhone a Facebook je dneska takovej standard, všichni všechno vyrábějí pro iPhony a integrují do toho Facebooky. Kdo to nemá, jako by nebyl. Přežijete někdo bez účtu na facebooku?

TomasVv
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasVv » stř 22. úno 2012 8:20:17

Vy byste chtěli pult bez Facebook widgetu?
Dělám, co mě baví.

zvukar

Příspěvek od zvukar » stř 22. úno 2012 12:30:07

Asi bude mit ten pult na displeji buton Like this

Martin Korf
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Korf » stř 22. úno 2012 20:46:51

V případě Behringeru by to asi bylo spíš Ich mag es, ne? :evil: :lol:

safa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od safa » stř 18. dub 2012 19:07:59

Jestli má někdo přesnější informace na toto téma, pak sem s nimi.
Představení Behringer X32 v Audiopro

Takže je to tady, konečně mám oficiální pozvánku na představovačku Behringer X32. Záměrně jsme čas představení stanovili na 9-12h abychom se vzájemně neblokovali s jinou akcí, která se téhož dne chová.

JSTE SRDEČNĚ ZVÁNI

http://www.e-letter.cz/newsletter/digit ... -cr-3.html

Pokud se chcete zúčastnit ozvete se mi mailem na: safa@audiopro.cz

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » stř 25. dub 2012 10:39:38

Tak ako dopadla predvádzačka? Bol tam niekto? Šafa, nenapíšeš nejakú minirecenziu?

jakub_showservice

Příspěvek od jakub_showservice » stř 25. dub 2012 19:49:02

Je to vcelku přehledný pult, nemá žádné velké nedostatky. Zaujala mě celkově rychlost, načte se za pár vteřin, motory faderů jsou rychlejší než u SC, nic se neseká. Ovládací prvky jsou přehledné, logicky uspořádané a rychle si na to člověk zvykne. Uvítal bych na gumové podložce volitelný dock pro iphone s příslušnou aplikací ala presonus, ale třeba se něčeho podobného dočkáme...
Zvukově to nemohu bez rozsáhlejšího poslechu hodnotit, ale myslím, že za ty peníze je to parádní :)

Toť za mě. Šáfa k tomu asi řekne víc :)

proasnet

Příspěvek od proasnet » čtv 26. dub 2012 21:22:50

Chlapci z AudioPro, zkuste, jestli jsou Mute na kanálech v nepříjemném standardu Behringera - tedy jestli to zamutuje jen MIX LR+sub, anebo i Aux. Z foto konfigurací to není příliš zřejmé. Díky

joshua
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od joshua » čtv 26. dub 2012 22:00:47

Chcem sa spytat: Neviete ci sa chysta aj nejaka prezentacie pre SR?

Odpovědět

Zpět na „Behringer“