Světelná sestava - prosba o radu

Odpovědět
  • Reklama
  • Zesilovače pro touring Powersoft Unica T
Petr Dvorak

Příspěvek od Petr Dvorak » sob 01. říj 2011 17:02:26

Dobrý den,
jsme menší 5-ti členná zábavová kapela a chceme pořídit menší světelný set (bez pultu). Zvažujeme mezi tímto:

2x http://www.thomann.de/cz/stairville_led ... bundle.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

nebo

http://www.thomann.de/cz/stairville_mob ... _3_erw.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Prosím Vás o radu, zda je v tom nějaký velký rozdíl, příp. zda je tento set pro naše účely dostačující (hraní především na prknech vesnických sokoloven), příp. zda byste doporučili raději nějaký jiný set.

Děkuji.

Petr

Tomáš
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Tomáš » sob 01. říj 2011 22:24:34

v tom prvom sa mi minule tie stativy zdali neake biedne,
A prave ta varianta podla mna bude este vyzadovat neake tie predlzovacky a svetla but ich nastavit na auto prip. music a v takom prip. bez pultiku,
ale radsej by som dal ku nim pultik, ktory by sa naprogramoval na ovladanie cez hudbu prip. aj rucne (napr. Elation DMX operator a pod.)

V tom druhom sete mi pride ttrochu zbytocne vymozene hentake bary na tych stojanoch ked tam daju ledkove dmx reflektory.
A stativi tam asi su trochu mohutnejsie.?

Ale radsej este pockajte na ine nazory.

blaha
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaha » ned 02. říj 2011 0:35:44

Jo za 7k je tam rozdíl pouze v kabeláži, což nahradí v phodě 2 prodlužky se 4-psem, a pár DMX kabelů. Za zbytek se dá pořídit pultík, nebo USB-DMX převodník. Ona asi většinou vestavěná automatika v PARech bude dobrá na nějakou tu diskotéku, nebo párty, ale na zábavovou kapelu už by to chtělo něco trochu propracovanějšího.

Ke kvalitě světel se vyjadřovat nebudu, protože s nima nemámzkušenosti, ale asi to bude trochu odvozený od ceny.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř

Tomáš
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od Tomáš » pon 03. říj 2011 8:13:26

ref. no minule som tu zacital, ze vraj maju bit lepsie ako tie co maju 151 5mm ledky ....... :(
...
este ze som tak daleko a.............

gabluk
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabluk » pon 03. říj 2011 16:51:59

Rozhodne si poridte alespon maly pultik, nebo usb/dmx rozhrani a notebook treba s freeslylerem. Ta zabudovana automatika je opravdu nepouzitelna pro kapelu. Zcela.

Odpovědět

Zpět na „Světla, lasery, mlhy...“