Ceny zvukařů
Pravidla fóra
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
...přijďte "pobejt" aneb diskuze o možném i nemožném.
-
- Reklama
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... jen vic takovych Pavlu2.pavel2 píše: Já tedy pod 400,- Kč/hod + dopravu nezvučím.
Ne, že bych byl tak dobrej a měl špičkovej aparát, ale z principu nechci kazit ceny klukům, co to uměj, maj solidní aparát a živěj se tím.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... he a me to neda abych se nechytil: chce to rack na koleckach:pavel2 píše:Dřina to teda je - nevím jak to máte vy, ale dát do jedný bytelný skříně QSC 5050HD + 2450 není dobrej nápad

http://www.audiopro.cz/prodejni-katalog ... s-kolecky/
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - Pavel Sedlák
- Uživatel

Zajímavá debata. Při zmínce o těch dvou zvukařích, co při návratu z akce usnuli za volantem mě doslova zamrazilo. V sobotu se málem totéž stalo mně a kolegovi, jeli jsme větší celodenní a večerní akci dvěma autama naráz a únava nad ránem byla obrovská. Poslední kilometry jsme jeli doslova v mrákotách, naštestí se nic nestalo. Zatím...
2xb: jen tak pro zajímavost a jestli to není tajné, pro jakou firmu prosím pracuješ? V Uh. Hradišti znám pouze jedno velkozvukařství, ale nezdá se mi že by bylo pseudoznačkové (KV2, RCF, i když pravda vedle toho i kupa Behringerů:-). Podotýkám, že osobně s ním nic společného nemám:-)
2xb: jen tak pro zajímavost a jestli to není tajné, pro jakou firmu prosím pracuješ? V Uh. Hradišti znám pouze jedno velkozvukařství, ale nezdá se mi že by bylo pseudoznačkové (KV2, RCF, i když pravda vedle toho i kupa Behringerů:-). Podotýkám, že osobně s ním nic společného nemám:-)
-
xb
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
2ales: delam pro klub. jinak k tomu velkozvukarstvi - sice je tam ono KV2 a RCF (ktere si obcas chodi pujcovat taky k nam), ale setri se tam, kde by se nemelo - mikrofony behringer apod. navic z tech zkusenosti co s nim mame tak to jde od desiti k peti, ale ona by to byla debata na dyl. navic bych nerad, aby me nekdo narknul ze nekoho pomlouvam 
- souchop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tyjo
Jak na to tak mrkám, je to dost drsný. Já co si pamatuju, chtěl jsem zvučit delší dobu s jedním bubeníkem, co teď dělá zvukaře, má aparát skoro za mega, ale jak to probíhalo, stačil jsem se zůčastnit takto větší akce pouze jednou. Víckrát jsem neměl odvahu ani sílu. Přijeli jsme na místo něco po 15té hodině. V podstatě hned jsme začali rozbalovat všechny věci z náklaďáku, mixy, bedny, bedny, bedny, kábly, kábly, kábly....to jsme SOTVA dodělali do 21hodiny, kdy nastupovala první kapela z "pouze" dvou. Pak se zvučí, dolaďuje a všechno to uteče tak rychle, že se hned zase balí. Takže když jsme začali balit cca v 0:30, pamatuju si, že jsme s úspěchem před šestou ranní vyjížděli zpět...Pátek večer pryč, celá sobota taky (někdy se vyspat musím) a pak týden záda v p..i! Když uvážím provoz auta, opotřebení aparátu, údržbu a já nevím co všechno dalšího, tak, dnes sice nemám přehled, ale podle mě by měla taková akce být aspoň za 30000.
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Vlastnit ozvucovaci techniku kvuli tomu, aby vydelavala penize je v CR dobra utopie.
Totalne te to vyhori a uplne prestanes mit zajem delat to dobre - to posledni, ceho bych chtel docilit. A nebo muzes jezdit same VIPky - dve bedny na stativu s cdckem me teda taky rozhodne nenaplnuji.
Jakmile te zacne zvuceni otravovat, je nejvyssi cas najit si jinej konicek. Jinak zacnes bejt za toho hnupa, kterej vyhrne kliky loktem a prdi na to
Rozhodne me muze skrabat na zadech jezdit zabavy za dve padesat jen kvuli tomu, abych mel na najem. Protoze nezaplacena amortizace techniky a politej parak od piva za to urcite nestoji... To uz je lepsi chodit do kolbenky. Navic s tim nemas moznost investovat, zlepsovat = zadna motivace...
Totalne te to vyhori a uplne prestanes mit zajem delat to dobre - to posledni, ceho bych chtel docilit. A nebo muzes jezdit same VIPky - dve bedny na stativu s cdckem me teda taky rozhodne nenaplnuji.
Jakmile te zacne zvuceni otravovat, je nejvyssi cas najit si jinej konicek. Jinak zacnes bejt za toho hnupa, kterej vyhrne kliky loktem a prdi na to
Rozhodne me muze skrabat na zadech jezdit zabavy za dve padesat jen kvuli tomu, abych mel na najem. Protoze nezaplacena amortizace techniky a politej parak od piva za to urcite nestoji... To uz je lepsi chodit do kolbenky. Navic s tim nemas moznost investovat, zlepsovat = zadna motivace...
- souchop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Mno jak jsem mluvil před chvilkou, tak zase musím na druhou stranu fakt říct, že pro lidi jsme udělali myslím parádní show! A to ti zpraví taky náladu!Fyla píše:Ale zase musite uznat, ze kdyz se sejdou dobri muzikanti a je dobrej sal, nebo pekny podium, zvuceni je radost, ne?![]()
Takhle to vypada, ze Vas to vsechny moc nebavi...
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... to ale asi nebude dobre ne ? Kde vidite chybu ? Proc to nekde muze fungovat a u nas ne ?Fyla píše:Vlastnit ozvucovaci techniku kvuli tomu, aby vydelavala penize je v CR dobra utopie.
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,