LIGHT OPERATOR 24 český návod
-
- Reklama
-
iiii
LIGHT OPERATOR 24 potřebuji český návod
nejlépe v PDF
děkuji koukám pomalu na google ale vždy je to v AJ.
děkuji
nejlépe v PDF
děkuji koukám pomalu na google ale vždy je to v AJ.
děkuji
-
kolac
http://eshop.prodance.cz/Files/LightOperator48%20cz.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Trvalo mi to 15 sekund ... 48 je to iste ako 24 a podobne.
Trvalo mi to 15 sekund ... 48 je to iste ako 24 a podobne.
-
iiii
Ahoj ještě dotaz dají se ty světla naroutovat myslím tím že si ty světla nastavim na jaký fejdr mi to má jít.
-
kolac
samozrejme, vsak je to zakladna funkcia pultu. Vidim, ze by bolo najprv treba studovat na co taky pult vlastne sluzi a co sa vsetko s nim da robit, hodne veci ti to ozrejmi.
-
Návštěvník
Re: LIGHT OPERATOR 24 český návod
Ten navod v češtine nie je úplný , vobec tam nepíšu ako sa dá patch-ovať ( priradiť lubovolnú 1 alebo aj viac DMX adries na jeden poták. GLP 48-čka to ale určite vie len si treba prečitať manual v ANG.alebo NEM.jazyku . Len pre zaujimavosť ten pult vyraba Botex pre viaceré firmy a pre GLP je tam ten jepší soft aj s patch a napr. u Eurolite a Showtec už je bez patch-u .
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Připojím svůj dotaz zde, včera mi dorazil starší GLP LO24. Stav i cena slušná.
Dnes si s tím hraju a vše celkem v pohodě. Ale narážím na problém s patchováním kanálů. Jediný návod, kde je o tom zmínka je německý manuál v2.1 pro verzi FW od 2.0.
V podstatě skočím do Programovacího menu (REC + 1668) a pak jsem zmačknul REC + 3x FLASH kanálu 8 a nic se neděje.
Buď dělám něco blbě, nebo mám podezření na starší verzi FW, která to ještě neumí, teda jestli je to možné.
Takže:
- kdo máte LO24, funguje vám to, případně jak máte starý pult, verzi FW?
- dá se ta verze FW někde zjistit?
- pokud mám starší verzi, jak nebo kde a jestli se dá do pultu nahrát poslední verze?
Díky
Dnes si s tím hraju a vše celkem v pohodě. Ale narážím na problém s patchováním kanálů. Jediný návod, kde je o tom zmínka je německý manuál v2.1 pro verzi FW od 2.0.
V podstatě skočím do Programovacího menu (REC + 1668) a pak jsem zmačknul REC + 3x FLASH kanálu 8 a nic se neděje.
Buď dělám něco blbě, nebo mám podezření na starší verzi FW, která to ještě neumí, teda jestli je to možné.
Takže:
- kdo máte LO24, funguje vám to, případně jak máte starý pult, verzi FW?
- dá se ta verze FW někde zjistit?
- pokud mám starší verzi, jak nebo kde a jestli se dá do pultu nahrát poslední verze?
Díky
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Vyřešeno, teda nevyřešeno, ale dál neřešeno, pult je určitě starší.
Po konzultaci se servisem, jedinej možnej upgrade firmwaru je výměna minimálně čipu, ne-li celé desky. V podstatě toto posouvá celej upgrade mimo cenovou relevanci.
Ve finále můžem žit i bez toho
.
Po konzultaci se servisem, jedinej možnej upgrade firmwaru je výměna minimálně čipu, ne-li celé desky. V podstatě toto posouvá celej upgrade mimo cenovou relevanci.
Ve finále můžem žit i bez toho
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř