Decentni docasne oznacovani kabelu cisly
-
- Reklama
- jozef
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Re: Decentni docasne oznacovani kabelu cisly
Ešte takto ja do svojich parákov nedovolím strkať cudzie kabely, možu byť zle zapojene neprejde signal može
skratovať fantom atd.JOZEF
skratovať fantom atd.JOZEF
Jenže na akcích, které dělám často já, se mi plancou i kameramani, a těm barvy vadí. Takže mám kabeláž i stojany komplet v černé.Gustav píše:Já zase víc sázím na barvu celejch vodičů
Já označování vyřešil 1cm širokými pásky na obou koncích kabelu. Vždy je první číslo, které určuje délku kabelu v metrech, pak je písmeno, které určuje co je to za kabel. Na podiu se pak mrkne na majk, uvidí se např. "10E" a pak už jen v páráku najdeš "10E". Když se to logicky nacvaká do stageboxu, tak je vyhledávání rychlé. Taky je dobrý, že hned vím, jakej kabel mám brát, když vidím, že muzikant je cca 8m od páráku.
Nevýhoda byla ta pracnost (pásky jsou obmotané izolepou, aby vydržely). Pokud to chce mít člověk opravdu pěkné, tak je to strašná "drbačka". Ale výsledek je dobrý, na fotkách ani na videu nejsou žádné popisky vidět.
a nešlo by to přeci jen vyfotit?
zajímalo by mne, jak to vypadá na straně samice, tj. např. u mikrofonu
zajímalo by mne, jak to vypadá na straně samice, tj. např. u mikrofonu
- gavo
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam na multikabli zoznam - cisla k nim priradene popisy typu hlavny spev basa gitara rytmicak kopak atd atd atd atd. Nastrkanie kablov je exkluzivne rychle.
Ale i tak idem do subparaku. Koli elegancii tahat napr 8linkek k bicim po jednom kabli. pripadne 4 linky ku spevakovy so stereo gitarou. Potom mi bude stacit napr 3-4m kable kezde pri kazdom stanovisku bude mat miniparak a potom si to potaham pekne dookola.
Miestami sa mi stava ze mi kable chodia krizom krazom podla toho jak sa kapeliam meni kompozicia kapely gitara napravo gitara nalavo, dychy nalavo dychy v strede. Po akcii je tam pekny zmetok
Ale i tak idem do subparaku. Koli elegancii tahat napr 8linkek k bicim po jednom kabli. pripadne 4 linky ku spevakovy so stereo gitarou. Potom mi bude stacit napr 3-4m kable kezde pri kazdom stanovisku bude mat miniparak a potom si to potaham pekne dookola.
Miestami sa mi stava ze mi kable chodia krizom krazom podla toho jak sa kapeliam meni kompozicia kapely gitara napravo gitara nalavo, dychy nalavo dychy v strede. Po akcii je tam pekny zmetok
Nic lepsie ako sediet za mixom pocas koncertu a jest pizzu nepoznam
- vlastne ano - pocit ked vidim, ze kapela na tu pizzu slinta 
Myslis neco takovyhoto? http://www.gme.cz/cz/pb-250-sm0c-p656-538.html" onclick="window.open(this.href);return false;Vita, futro@seznam.cz píše:Já jsem jednou z Frankfurtu asi před 10 lety přivezl super věcičku, která se jmenuje Clippeur Señalización JLP od španělské firmy. Je to skvělá věc, barvy mají čísla od 0 do 9,
1-hnědá
2-červená
3-oranžová
4-žlutá
5-zelená
6-modrá
7-růžová
8-šedá
9-bílá
0-černá
- gavo
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Inak pre doplnenie informacii ja pouzivam na akcie mimo svoju kapelu vyhradne brondzove kable - tie ma malo kto a v sere az tak nevadia ako napr zlty ci zeleny.
Nedovolit zapojenie cudzieho kabla do stageboxu je podla mojho nazoru uplne prirodzene. Mne ked sa minie kabel (co sa mi uz stalo) radsej si novy napajkujem. Popravde sa mi uz stalo ze som len kamel premeral a zapojil, ale nemam to rad.
Na druhej strane mam multikabel totozny so vstupmi na mixe cize ka mam na paraku 12 tak aj v mixe je to 12 (aavsak fader to moze byt napr 4) u digitalnych mixov to nie je take komplikovane rychlo a jednoducho skontrolovat patch kniznicu.
staci 2 kliknutia na patch a select na kanal v momente vidim akemu vstupu je priradeny fader.
ale ja robim akcie do 32 vstupov
cize nejaka dalsia kolorizacia a oznacovanie kablov je pre mna zbytocne kable typu E34 C56....
Nedovolit zapojenie cudzieho kabla do stageboxu je podla mojho nazoru uplne prirodzene. Mne ked sa minie kabel (co sa mi uz stalo) radsej si novy napajkujem. Popravde sa mi uz stalo ze som len kamel premeral a zapojil, ale nemam to rad.
Na druhej strane mam multikabel totozny so vstupmi na mixe cize ka mam na paraku 12 tak aj v mixe je to 12 (aavsak fader to moze byt napr 4) u digitalnych mixov to nie je take komplikovane rychlo a jednoducho skontrolovat patch kniznicu.
staci 2 kliknutia na patch a select na kanal v momente vidim akemu vstupu je priradeny fader.
ale ja robim akcie do 32 vstupov
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Pravá legrace začíná až při použití několika pomocných páráků na pódiu. Potom může být taková 12ka vpředu 28kou na stagebox, což je vstup D4, a na pultu jej najdu jako B4. V takových chvílích pomůže jen dobře napsaná tabulka.
Dělám, co mě baví.
- gavo
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ano to je moc pozorna odpoved. este ze mam len 3 k gitaram a bicim
-
Návštěvník
Ne není to ono, tohle je lepší, velice dobře to drží na kabelech.
http://www.infosolucion.com/data/descar ... cables.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
fotka je trochu rozmazaná, jestli to někdo dokáže ojednat a vykomunikovat, tak se přidám s objednávkou.
Vita
http://www.infosolucion.com/data/descar ... cables.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
fotka je trochu rozmazaná, jestli to někdo dokáže ojednat a vykomunikovat, tak se přidám s objednávkou.
Vita