Ako retazit procesory?
-
- Reklama
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ako retazit procesory?
skeletons88: Máš na klávesnici YPSILON??? To je takový ten prak.
Od kdy se ve slovech "diki" nebo "muziki" píše na konci měkké i ???
Od kdy se ve slovech "diki" nebo "muziki" píše na konci měkké i ???
-
skeletons88
- Uživatel

Ako retazit procesory?
v živote su doležitejšie veci ako i a PRAK 
inak ta c4 ja riadni kanon
inak ta c4 ja riadni kanon
Ako retazit procesory?
skeletons88 píše:Aj tak okrem gate to dam zasa človeku lebo to čo to robilo včera...
Co prosím? Možná, že kdybys nepsal jak čuňátko a občas použil čárku, poznali bychom, o čem teda kdy mluvíš.skeletons88 píše:logicki neser a čitaj poriadne sakra o gate som nepissal nic
Přestávám "srát", jak jsi mi doporučil, a jdu číst pořádně - ovšem do jiných vláken.
Naposledy upravil(a) KamilV dne čtv 13. říj 2011 11:17:43, celkem upraveno 1 x.
-
skeletons88
- Uživatel

Ako retazit procesory?
Ved použivam ,.!? podla mna bohato stači
K tomu gate ved jeto dobre napisane tak čo , gate si necham a zvišok paaa paaa .
K tomu gate ved jeto dobre napisane tak čo , gate si necham a zvišok paaa paaa .
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ako retazit procesory?
místo abys uznal, že píšeš jako prase (pohledej, u mně to najdeš taky
) tak se navážíš do všech, divím se blahovi jak luští a snaží se.
jedna věc je disgrafie nebo, které z toho je ta porucha písmenek, ano taky je sem tam vynechám, čeština mi nejde, sem rozený slovák, ale jedou zjistíš, že papír na něco co nesmíš je dobrý tak ve škole, tam ti prominou, jinde ne, i ti bez noh se snaží sportovat!
Nejde mi angličtina, mám kní srdcový odpor, nesnáším jazyky, jediné do čeho se na škole učím je ČJ, AJ a ruština. Ale každý to máme někde;)
Sory za OT martine
jedna věc je disgrafie nebo, které z toho je ta porucha písmenek, ano taky je sem tam vynechám, čeština mi nejde, sem rozený slovák, ale jedou zjistíš, že papír na něco co nesmíš je dobrý tak ve škole, tam ti prominou, jinde ne, i ti bez noh se snaží sportovat!
Nejde mi angličtina, mám kní srdcový odpor, nesnáším jazyky, jediné do čeho se na škole učím je ČJ, AJ a ruština. Ale každý to máme někde;)
Sory za OT martine
-
jardatop
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ako retazit procesory?
skeletons88: Az si budeš hledat práci, tak tvůj životopis všude vyhodí po přečtení prvního řádku. Nevím, čemu se chceš v životě profesně věnovat, ale dneska všude potřebuješ komunikovat psaním e-mailů. Samozrejmě jestli tvým snem je provádět výkopové práce jako zaměstnanec, tak to potřebovat nebudeš. Tam stačí, když si dovedeš přečíst čísla na svinovacím metru.
-
skeletons88
- Uživatel

Ako retazit procesory?
Jardo ja pracu mam
a som živnostnik pre tvoje info .
Nebudem sa vijadrovat k vašim poznamkam mam ich plne zuby.
Maju sa tu riešit ine veci a nie kto ako piše ked to blaha pochopi tak asi to nebude taky velky problem .
Netušim čo vam vadi ale jemito jedno. Chcem sa venovat zvuku a neriešit omački .
koniec koncov tu asi nenajdem nič pre začinajucich mierne pokročilich .
hlavne ze šupete na behringera a pritom vas plna rit vlasni srački menom qsc že? špičkovi no
blaha diki za rady iked si luštil si pomohol diki
zvišok zduž .
Nebudem sa vijadrovat k vašim poznamkam mam ich plne zuby.
Maju sa tu riešit ine veci a nie kto ako piše ked to blaha pochopi tak asi to nebude taky velky problem .
Netušim čo vam vadi ale jemito jedno. Chcem sa venovat zvuku a neriešit omački .
koniec koncov tu asi nenajdem nič pre začinajucich mierne pokročilich .
hlavne ze šupete na behringera a pritom vas plna rit vlasni srački menom qsc že? špičkovi no
blaha diki za rady iked si luštil si pomohol diki
zvišok zduž .
-
Jiriczek
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ako retazit procesory?
chces srovnavat uliho a qsc?
v tuto chvili me prestalo toto tema zajimat.
umělecko-produkční agentura ABEL - http://www.agenturaabel.cz | tel: 732 575 195
Ako retazit procesory?
a já jenom chtěl, aby se to dalo číst...když už má člověk na něco reagovat
Ako retazit procesory?
Na takové hlupáky nezbylo nic jiného než dělat živnostníka, lituji tvé zaměstnance neboť mít nad sebou takového blba na úrovni 2 třídy ZŠ musí stát opravdu za to.
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
-
skeletons88
- Uživatel

Ako retazit procesory?
jjj Jasné bo ty si spadol z neba už naučeny z crestom v ruke že žebrák.
keby som bol taký zlý v obore tak už tam dávno nepracujem ,no taký vandraci jak ty
sa budu povyšovat stale nad človekom , čosa chce niečo priučit a sam viskladat .
Behringer a qsc hm no myslím si že to je na dlhú debatu je lepši ale zase je aj crest alebo midas
že ale tak maš len qsc tak sa nim musiš pochvalit
Aj tak QSC - patry do činskich šrotou stači sa pozriet na napajanie a w toroida kto vie si vipočita kolko čo realne da
ok majte satu pekne už ma prešla chut , tu niečo z niekym riešit .
Budem hladat doma -_-
keby som bol taký zlý v obore tak už tam dávno nepracujem ,no taký vandraci jak ty
sa budu povyšovat stale nad človekom , čosa chce niečo priučit a sam viskladat .
Behringer a qsc hm no myslím si že to je na dlhú debatu je lepši ale zase je aj crest alebo midas
Aj tak QSC - patry do činskich šrotou stači sa pozriet na napajanie a w toroida kto vie si vipočita kolko čo realne da
ok majte satu pekne už ma prešla chut , tu niečo z niekym riešit .
Budem hladat doma -_-
Ako retazit procesory?
Tolik zbytečných emocí...
Roztrhejte si občanky
2 skeletons88: můžeš prosím vyfotit tvé vybavení? Myslím aparát!
Mě by třeba dost zajímala fotka osmnácti Behringerů: když by byla hezká, dal bych si ji možná i na plochu
p.s. to *vulgární slovo* v předchozím příspěvku je cenzura automatická, nebo adminova?
Roztrhejte si občanky
2 skeletons88: můžeš prosím vyfotit tvé vybavení? Myslím aparát!
Mě by třeba dost zajímala fotka osmnácti Behringerů: když by byla hezká, dal bych si ji možná i na plochu
p.s. to *vulgární slovo* v předchozím příspěvku je cenzura automatická, nebo adminova?
Ako retazit procesory?
Ne nespadl, ale uměl jsem se aspoň normálně zeptat.a crest jsem ještě ani naživo neviděl. Mám raději Crest
Ano SQC patry do činskich šrotu, kouknu na trafo a vydim sak jasne ne bo oko je nejlepšy mutimeter tak čo bich to meril.
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Ako retazit procesory?
ano, člověk dobrý v oboru je věc jedna, ale formulace otázek druhá, třebas dneska se mi povedlo horkotežko sehnat český manuál k radiostanici (FT-897D), proste než bych překousal ten v AJ tak je příští zima ( a to me jěšte jeden čeká, který není a 1300za něj nedám VX-8E). Taky na to doplácím, ale jinak to nejde:(, každý to máme někde!
Nechme emocí, zkus na otázkách víc zapracovat a každý se zas pokusí odpověďet.
Nechme emocí, zkus na otázkách víc zapracovat a každý se zas pokusí odpověďet.
-
skeletons88
- Uživatel

Ako retazit procesory?
Nie diki tu som myslím skončil
Fotit to nebudem už mám dbx 4ks116 za tie beh. a z beh. mi ostal jedine gate .
A momentálne osadzujem hartingi tak net času .
Ale ja nemám v oku multymeter :
1-Stačí sa pozriet na wýkon toho trafa
a napetie .
2-O optickom merani hm jedine velkost porovnaš a si predstav že to dokonca niekomu aj stači
(na určenie približných parametrou -w-) .
Fotit to nebudem už mám dbx 4ks116 za tie beh. a z beh. mi ostal jedine gate .
A momentálne osadzujem hartingi tak net času .
Ale ja nemám v oku multymeter :
1-Stačí sa pozriet na wýkon toho trafa
2-O optickom merani hm jedine velkost porovnaš a si predstav že to dokonca niekomu aj stači
(na určenie približných parametrou -w-) .