Počítač místo sampleru pro samplování bicích
-
- Reklama
- pavlii
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
No to asi ne, když tam figuruješ jako zvukař, ale je pak relativně jednoduchá odpověď na to, "proč nám to kua hraje - kopák - tak blbě"
no ne? Třeba bys byl první, kdo by jim aspoň trochu naznačil, že buď bicmen nebo jeho železo nejni na 180 dvojšlapku ve zlometalsmrt záležitosti dobře udělaný
P.
P.
No jo, dyť já je taky nějak nazvučím, ale když neumí a naladit a zahrát tak ať si trigger vozí sám. A když to nemá tak ať to má hnusný. Sice si pak počteš co seš to za čůráka co nic neumí a jen bere prachy a pod. bláboly, ale zas si spravím chuť až zase chtím lidi co uměj hrát. I když možná mám výhodu že mě to neživí ani nemám žádné PA, nic splácet apod. ....
No ale už jsem viděl i takové co měli triger, ale zvuky k zblití (hlavně přechody). 
Never ask FOH sound engeener "Are you DJ?" because he can kill you....
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
muj guru v efektáku má D4 , zapojení kopáku přes ni je rutynní samozřejmost, pokud bubeník hraje dobře a zná svůj nástroj tak na to v odposlechu musí zákonitě přijít a pak je věc jasná. (tam se není čheo bát) .. ... no jsou i takoví, která hrajou se známou kapelou a z kopáku o velikosti šrotáku se mu line námi opomenutý D4 a pochvaluje si jak to parádně hraje
)
V hnusném sále, je to krásný podstavec pod vše - je bordel jaký chce kopák tam je.
Z mně bych tu D4 doporučil..
V hnusném sále, je to krásný podstavec pod vše - je bordel jaký chce kopák tam je.
Z mně bych tu D4 doporučil..
Čoveče, OK2MDK, je to "kambek" starých dob, nebo nás zkoušíš ze šifrování? (je bordel jaký chce kopák tam je...)
Dle mého se má zvukař snažit dostat do PA co nejlepší zvuk. Pokud jsou bicí nebo člověk za nimi pochybné kvality, je seriozní kapele říct: hele, buď vám to nechám takhle hnusný, protože bicí... protože bicman... nebo zatriggeruju. Vyberte si sami.
Zvučil jsem jednou šílenou výstavištní halu. Holá kostka, lesklé dlaždice na podlaze, nábytek žádný.
Zvuk se strašně tříštíl, majky u bicích byly všechny zamutovaný a přesto bicí kryly všechno ostatní - pokud sem nechtěl předním řadám ustřelit hlavu kytarama a zpěvem.
Jediné řešení přinesla hra špejlema (bicmen sám navrhl) a triggerování... Úplně bych to tedy nezavrhoval.
Dle mého se má zvukař snažit dostat do PA co nejlepší zvuk. Pokud jsou bicí nebo člověk za nimi pochybné kvality, je seriozní kapele říct: hele, buď vám to nechám takhle hnusný, protože bicí... protože bicman... nebo zatriggeruju. Vyberte si sami.
Zvučil jsem jednou šílenou výstavištní halu. Holá kostka, lesklé dlaždice na podlaze, nábytek žádný.
Zvuk se strašně tříštíl, majky u bicích byly všechny zamutovaný a přesto bicí kryly všechno ostatní - pokud sem nechtěl předním řadám ustřelit hlavu kytarama a zpěvem.
Jediné řešení přinesla hra špejlema (bicmen sám navrhl) a triggerování... Úplně bych to tedy nezavrhoval.
-
OK2MDK
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
myslel sem malé kulturáky (na valašsku) je to záchrana.
jinak, ano optat se kapely je pěkné, ale kolik jich prizná, že to hrát nebude, když to vždycky hrálo? jsem ot, nechme toho:) at nezlobíme martina.
jinak, ano optat se kapely je pěkné, ale kolik jich prizná, že to hrát nebude, když to vždycky hrálo? jsem ot, nechme toho:) at nezlobíme martina.