Gate na spev
-
- Reklama
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Gate na spev
Jezismarja, ale aby to zase nekdo nevzal jako hospodsky zjednoduseny pravidlo "rikali ze gate na zpev je vyborna vec tak ho tam dame a bude to uplne inde"!
Pokud nevite jak tuhle techniku spravne pouzit (jak gate/expander spravne citlive nastavit) tak ji NEPOUZIVEJTE!
Pokud nevite jak tuhle techniku spravne pouzit (jak gate/expander spravne citlive nastavit) tak ji NEPOUZIVEJTE!
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, - gavo
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Gate na spev
safa píše:Jezismarja, ale aby to zase nekdo nevzal jako hospodsky zjednoduseny pravidlo "rikali ze gate na zpev je vyborna vec tak ho tam dame a bude to uplne inde"!
Btw mega som sa pobavil na tom jezismarJa
Nic lepsie ako sediet za mixom pocas koncertu a jest pizzu nepoznam
- vlastne ano - pocit ked vidim, ze kapela na tu pizzu slinta 
- TomasVv
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Gate na spev
Tak nějak jsem to myslel. Když víte dobře, proč a co děláte, dejte si na zpěv třeba cirkulárku.safa píše: Pokud nevite jak tuhle techniku spravne pouzit (jak gate/expander spravne citlive nastavit) tak ji NEPOUZIVEJTE!
Ale dynamické procesory nejsou moc vhodné na experietny a pokusy, že se to snad zlepší.
Dělám, co mě baví.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Gate na spev
... opatrne s temahle slovama, nebo se toho tady nekdo chytneKdyž víte dobře, proč a co děláte, dejte si na zpěv třeba cirkulárku.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Gate na spev
Cirkulárky se prosím nechytat, já to udělal jednou...
Gate na spev
Asi na 10 minut mě to zagejtovalo hlasivky - nevydal sem ze sebe ani hlásku.
Měl sem rukavice o 2 cm delší než prsty - a list cirkulárky zaroval rukavici přesně s koncem mých prstů.
Ale asi jsme trochu OT.
Měl sem rukavice o 2 cm delší než prsty - a list cirkulárky zaroval rukavici přesně s koncem mých prstů.
Ale asi jsme trochu OT.