Problém s výškovou hornou
-
- Reklama
-
Návštěvník
Zdravím kůpil sem si dvě třípásmové reprobedny us blaster je tam 2x 15" a na vrchu výšková horna spálená
. drivery sou v pořádku . Bednu sem rozmontoval a zjistil že ta výška je na závit po přepočtu to vyšlo 1.45"
.Tak sem začal pátrat a vypátral kulové
Neví někdo o ňáké náhradě ? 8 ohm chci jen ten reproduktor bez zvukovodu
Teť nejsem finančně dobře Tak bych potřeboval něco levného cca 400 kč jedna . Děkuji všem za nějaké rady odkazi
Ja vim, ze je to OT, ale neprijde vam, ze si z nas nekdo na foru dela celou dobu srandu? 
Naposledy upravil(a) zblebt dne sob 05. lis 2011 22:26:38, celkem upraveno 1 x.
-
Návštěvník
Nepochopil sem tě ?
udělal sem něco špatně ? sem tu po prvé 
Jen jsi sve myslenky formuloval moc rychle, bez kontroly.
Neni to ale zas tak spatne, jako ostatni posty, ktere tady zacali posledni dobou pribyvat.
EDIT pro martina: Jsem s tim nechtel delat vetsi neporadek...
Neni to ale zas tak spatne, jako ostatni posty, ktere tady zacali posledni dobou pribyvat.
EDIT pro martina: Jsem s tim nechtel delat vetsi neporadek...
Zkus http://www.svetlazvuk.cz" onclick="window.open(this.href);return false;, tam ti řeknou co s tim. Nebo na repromanii
sikita děkuju moc, to sem přesně potřeboval dík . 
-
Návštěvník
Tak už sem našel ten výškáč zde je odkaz http://www.usblaster.com/Products/DJ%20 ... /USB%20387" onclick="window.open(this.href);return false; Mohl by se na to někdo podívat? nemožu nikde nic najít kde ho koupit nebo něco podobného díky moc 
- blaha
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
500Hz-14kHz
. Upřímě výhybka bude stejně něco jednoduchýho, max. pouze dělící kmitočty, takže je celkem jedno co tam dáš.
Osobně bych se toho asi zbavil, pokud už nejdou vrátit kvůli skryté vadě, pokud jsi to s ní již nekupoval a nebo nejsou ty odpálený vejškáče tvoje práce. Koupil bych starší EM151 a ty ti odvedou určitě lepší práci.
Osobně bych se toho asi zbavil, pokud už nejdou vrátit kvůli skryté vadě, pokud jsi to s ní již nekupoval a nebo nejsou ty odpálený vejškáče tvoje práce. Koupil bych starší EM151 a ty ti odvedou určitě lepší práci.
Zdeněk "Bláha" Blahovec, ozvučení, světla, stage, instalace, poradenství, divadlo Jaroměř
-
Návštěvník
No právě se mi podařilo koupit tyto bedny za pár pěněz
teď stojí jedna bedna 13 tisíc (nová) . Právě sem stěmahle bednama hrál na Hu-tecku (dab,electro, hause) . dole sem měl šneky na nich tady ty bedny od us blaster a na vrchu jakési 12"+6"+ piezo (šroty) no a právě mě překvapili ty velké bedny jak hráli krásně středy a teď sem je konečně získal a zbavovat se mi opravdu nechce za prvé sou velké což mě vyhovuje Protože nemám rád stojany a ani se mi nelíbí a za druhé mám v plánu až něco pošetřím dat na ně ty em151 takže to bude dole 2x mt18sub na nich ty blastry a na uplný vrch dám em151 myslím že to nebude zaš tak špatné co myslíte? dík. A ještě kté výšce napadlo mě že tam vyměním jenom menbránu jak ji mám změřit nebo kde je najdu díky vám.