Poraďte prosím jak odstranit zpětnou vazbu .....
-
- Reklama
-
banach
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Domluv se s někým, kdo se zvukem živí, ať ti přijede na akci vše nastavit, nazvučit, ukázat, vysvětlit a bude to lepší a rychlejší, než se zkoušet ptát na internetovém fóru.
edit: a taky zvaž, zda by nebylo lepší objednat profi firmu nebo zvukaře včetně profesionální techniky, ceny za zvuk a světla jsou konkurenčním bojem stlačené tak, že seženeš slušný zvuk i světla za pár babek, odpadne ti spoustu starostí s přepravou, stavbou a samotným zvučením, budeš mít třeba pěkně nakroucené efekty napasované na konkrétní skladby apod. Někdy si to zkus třeba jenom pro porovnání. Nemyslím to nijak zle, ale většina muzikantů zvuku ani světlům nerozumí, i když si to myslí.
edit: a taky zvaž, zda by nebylo lepší objednat profi firmu nebo zvukaře včetně profesionální techniky, ceny za zvuk a světla jsou konkurenčním bojem stlačené tak, že seženeš slušný zvuk i světla za pár babek, odpadne ti spoustu starostí s přepravou, stavbou a samotným zvučením, budeš mít třeba pěkně nakroucené efekty napasované na konkrétní skladby apod. Někdy si to zkus třeba jenom pro porovnání. Nemyslím to nijak zle, ale většina muzikantů zvuku ani světlům nerozumí, i když si to myslí.
2 EricT: jestli máš zájem, můžu se přijít kouknout a třeba to i poléčit...
když tak pošli SZ kdy a kde
když tak pošli SZ kdy a kde
Děkuju moc za rady....Něco si o tom přečtu.
Koukám,že si asi budu muset udělat nějaký zvukařský kurz,abych si uměl poradit v takových situacích....
Koukám,že si asi budu muset udělat nějaký zvukařský kurz,abych si uměl poradit v takových situacích....
Zkusím se optat kdo by mi mohl poradit,pomoct....
Ale ze zkušeností když jsem hrál s orchestrem ,jsem zjistil že existují výborní zvukaři a taky zvukaři co si na ně jen hrajou....
Když si třeba zvukař uprostřed produkce odejde spát do dodávky a nechá mix pult ladem....
Snad budu mít štestí.....Děkuju...
Ale ze zkušeností když jsem hrál s orchestrem ,jsem zjistil že existují výborní zvukaři a taky zvukaři co si na ně jen hrajou....
Když si třeba zvukař uprostřed produkce odejde spát do dodávky a nechá mix pult ladem....
Snad budu mít štestí.....Děkuju...
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je pravda ale jednu věc muzikant i když super zvukař nemůže zvládnout - být před podiem, pslouchat co leze do lidí a současně hrát. To jaksi nedá ani ten nejlepší
Tady jen závisí na tom, jak vážně to myslíš s tim hraním a kolik na to máš. Ideální řešení je mít zvukaře který bude s Tebou jezdit trvale. Pak za pár hraní pozná repertoár, vychytá sóla, nastavení efektů, poměry na skladby atd.
Výběr dobrého zvukaře není myslím nic složitého. Buď se bude zvuk obecenstvu i Tobě líbit nebo ne. Takže buď ano fajn, nebo next ...
Tady jen závisí na tom, jak vážně to myslíš s tim hraním a kolik na to máš. Ideální řešení je mít zvukaře který bude s Tebou jezdit trvale. Pak za pár hraní pozná repertoár, vychytá sóla, nastavení efektů, poměry na skladby atd.
Výběr dobrého zvukaře není myslím nic složitého. Buď se bude zvuk obecenstvu i Tobě líbit nebo ne. Takže buď ano fajn, nebo next ...
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
Souhlasím,ale v restauracích kde zatím hraju a za kolik kraju bych zvukaře bohužel nezaplatil....Bohužel....Život je .....
- Pavel Sedlák
- Uživatel

Jasně, že trvale to nikdo zadarmo dělat nebude, ale myslím si, že se dá domluvit ledasco a možná jsi jenom nenarazil na toho pravého.
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
-
honza637
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Jo zlatá pravda ... je to o přístupu.
Kdyby jsi Ericu nikoho nesehnal, můžu si udělat vejlet. Do Plzně se rád kouknu
Kdyby jsi Ericu nikoho nesehnal, můžu si udělat vejlet. Do Plzně se rád kouknu
Analog je analog - trochu toho šumu tam být musí...
Ahoj, jsem od Plzně, takže se n to můžem někdy kouknout, kdyžtak napis maila, kdy hraješ.
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.
- safa
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
... "ten Gdur mi proste nezni a to mackam vsechny struny a mam trsatko. Nejsem kytarista... Tak co s tim ?"ericT píše:Ale na výstupu z mixu Eq nemám...Nejsem odborník...Tak co s tím?
Opravdu ti stejne jako kolegove doporucuju vzit si na pomoc nekoho kdo minimalne vi co dela. Urcite v okoli Plzne nekoho najdes. S temahle vecma se od stolu pres forum radi jen velmi, velmi tezko.
Šáfa ::::::
Soundman.cz ,
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola,
FADER.cz
audiopro s.r.o.,
Zvukařská škola, Poraďte prosím jak odstranit zpětnou vazbu .....
Tak už někdo pomohl, že děkuješ ?
))
SiEx3, X32r, IG4T, EV, Turbosound etc.